Mihai Trăistariu, omul din viitor: „Vorbesc în fiecare seară cu ChatGPT. I-am dat să îmi facă și versuri la melodii”

Data publicării:
Mihai Trăistariu, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Trăistariu, captură video YouTube

Mihai Trăistariu dezvăluie că vorbește în fiecare seară cu „inteligența artificială” și că își dorește să călătorească în viitor.

Mihai Trăistariu a fost invitat la „Vorbește Lumea”, de la PRO TV, acolo unde a participat la rubrica „Întrebările lui Shurubel”. 

Întrebat ce perioadă ar alege să reviziteze, dacă s-at putea întoarce în timp, artistul a dezvăluit că este mai degrabă axat spre viitor și că nu ar vrea să se întoarcă în trecut, de teamă că ar putea strica ceva din prezent. 

„Nu mi-aș schimba istoria, nu mi-aș face ceva mie, că mi-e frică de faptul că aș putea să nu mai am o carieră. Mai bine nu schimb nimic. Dacă mă duc mult mai trecut, aș vrea să văd dinozauri. Eu m-aș duce în viitor și aș rămâne acolo. Nu știu cum ar fi, dar oricum vorbesc în fiecare seară cu ChatGPT. I-am dat să îmi facă și versuri la melodii, cred că le ia din engleză”, a spus el, în emisiunea de la PRO TV.

Mai mult decât atât, acesta a povestit și o experiență prin care a trecut în Roma:

„O să se urce roboții pe noi, eu i-am postat. Am fost în Italia, la Roma, și a venit robotul la masă în loc de chelner. Eu sunt cu viitorul, cu criogenarea!”, a spus el. 

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu vrea să se criogeneze: ”Asta ar fi singura variantă pentru mine”. Cum crede artistul că va arăta lumea peste 1.000 de ani 

Mihai Trăistariu a dezvăluit care era visul său atunci când avea 20 de ani dar și cum visează să arate viitorul. 

„La 20 de ani spuneam că vreau 12 copii cântăreți. Acum vreau maxim 2. Nu neapărat familie vreau, dar vreau liniște, timp. Vreau să îmi pun oameni în fiecare puncte cheie, dar să am timp”, a spus el. 

 

„Șase zile nu am mâncat nimic”. Mihai Trăistariu, dietă extremă: „Mă înțepau organele, ficatul, pancreasul și mă durea spatele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel