Mihai Trăistariu se gândește să-și ducă fratele la azil: Mă trezesc cu mesaje de la el: „Plătește-mi nu știu ce factură!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu,facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu,facebook

Mihai Trăistariu trece prin momente dificile, având în vedere întreținerea, mai nou, a fratelui său

Artistul este împovărat de grija unuia dintre frați, Viorel Trăistariu, care a ajuns la limita sărăciei și este îngropat în datorii. Fratele său, Vasile Trăistariu, este fost cadru didactic la catedra de desen. Acesta a renunțat la catedră pentru a duce o viață de „artist”, însă planurile nu au ieșit așa cum le-a preconizat acesta.

100 de lei pe lună, traiul fratelui lui Mihai Trăsitariu

Cu toate acestea, Mihai se interesează de situația familiei sale fiind la curent cu noutățile din viața rudelor. Astfel, l-ar fi contactat pe fratele său, Vasile, să-l întrebe dacă a mai făcut bani din vânzarea tablourilor, afacere pentru care a renunțat la tot Vasile Trăistariu.

„L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor. Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi?”, s-a confesat el, pentru Impact.ro, cu multă îngrijorare.

VEZI ȘI: Ideea de afacere cu care Mihai Trăistariu vrea să-și schimbe viața: „Fug de colo, colo, îmi e foarte greu”/ EXCLUSIV

Filosofia de viață care produce certuri între frați

Pe lângă faptul că venitul este cu mult sub capcitatea umană de existență, Mihai a avut să afle și alte detalii îngrijorătoare la adresa traiului lui Vasile. Cel din urmă stătea în întuneric deoarece nu mai avea curent din cauza neachitării facturii la lumină. Fratele său s-a oferit să-i achite tot, iar sumele nu au fost modice.

„De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare. M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!” a mai spus artistul pentru Impact.ro.

VEZI ȘI: Fratele lui Mihai Trăistariu, la limita sărăciei. Este îngropat în datorii: „Stă în frig, doarme îmbrăcat și se încălzește cu o butelie de gaz”

„Nu tu te rog, nu tu nimic!”

Este de remarcat faptul că Vasile Trăistariu are așteptarea de la celebrul artist să-i achite sumele restante și penalizările, invocând un argument creștinesc de când lumea. Problema principală este că fratele artistului nu arată gratitudine în urma actelor caritabile oferite de Mihai Trăsitariu:

„Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el, de genul: „Plătește-mi nu știu ce factură!” Nu tu te rog, nu tu nimic! Un semn, acolo, de simpatie! Îmi spune doar că dacă nu voi da curs cererii lui îmi voi face păcate. E un tip foarte credincios și scoate în față argumente de această natură, dar pentru mine nu au deloc efectul scontat! Dimpotrivă”, continuă el seria confesiunilor pentru Impact.ro.

Deznodământul- la azil?

Ajuns în pragul disperării și răbdării, Mihai a plecat urechea la spusele surorii sale, Geanina, să îl ducă pe artistul nonconformist la un azil. Deși este o decizie grea, mai ales în fața atenționărilor de natură divină din partea lui Vasile Trăistariu:

„Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!”, a mai transmit artistul pentru Impact.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel