Fratele lui Mihai Trăistariu, la limita sărăciei. Este îngropat în datorii: „Stă în frig, doarme îmbrăcat și se încălzește cu o butelie de gaz”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu,facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu,facebook

Mihai Trăistariu a povestit în ce conditții a ajuns să trăiască fratele său. 

Mihai Trăistariu este cunoscut de o lume întreagă. Puțini știu, însă, că artistul mai are un frate, pe nume Viorel. Deși cântărețul a ajuns să câștige peste 100 mii de euro anualfratele său nu a avut aceeași soartă. Din nefericire, bărbatul a ajuns să trăiască la limita sărăciei și este îngropat în datorii.

Fratele lui Mihai Trăistariu a ajuns la limita sărăciei

Mihai Trăistariu i-a făcut o vizită fratelui său și a rămas șocat de condițiile în care a ajuns să trăiască. Artistul le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, că Viorel are curentul oprit de 40 de zile și doarme în frig. Deși bărbatul este foarte talentat și are sute de tablouri pictate de către el, nu le cumpără nimeni, astfel că nu se ajunge cu banii și a ajuns să fie îngropat în datorii. Mihai Trăistariu a recunoscut că își ajută fratele atât cât poate, însă are și el viața lui. 

”3.300 de RON. Atât mă costă o vizită la frate-miu ,  Vasile! Pictorul Vasile! Of! Azi am ajuns pe la Piatra Neamț. Mâine prezint Festivalul Moldovenesc și întotdeauna când vin în orașul natal, trec pe la frate-miu să văd dacă-i bine. Nu e bine deloc! Are curentul oprit de 40 de zile. I l-au oprit pentru neplată. Deci stă în frig, doarme îmbrăcat și se încălzește cu o butelie de gaz. N-a plătit câteva luni la rând facturile ( pentru că nimeni nu-i cumpără tablourile pe sărăcia asta  ) și  i-au tăiat curentul. Gazul i l-au tăiat de vreo 2 ani. 1.800 RON mă costă să-i achit penalizările, dobânzile, rebranșarea. Apoi m-au contactat zilele trecute de la impozite. Din Piatra Neamț. Tot pentru apartamentul lui.1.000 de RON are de plătit din urmă impozitul neachitat de ani de zile. Și-apoi i-am dat de buzunar 500 RON.S ă aibă pentru mâncare sau .ce mai vrea el. Of, e să-i spun ? Ce să-i fac ? Ce să-i zic ? Pot să-i zic ceva ?

Mi s-a plâns că sor'-mea îi vorbește foarte urât și că de aia nu-i răspunde. Mă aștept cumva. Ea nu seamănă cu mine.E profă de mate și se dă  severă.Apoi  l-am întrebat când a vândut ultima dată un tablou. Și mi-a zis că luna trecută.Cât ai luat pe el, îl întreb ?!!! 100 RON.100 de RON ? Păi și cartonul, culorile, materialele ?!!! Deci, omul sărac și-o face cu mâna lui! Eu nu pot să mă angajez să-l întrețin așa. Nu vreau să fac așa.Nu pot ! Eu sunt eu. El e altă persoană. Fiecare are viața lui. I-am spus că e pentru ultima oară când îi dau bani. Păcat! Mare păcat, pentru că e extrem de talentat! I-am făcut repede niște poze la noile picturi, desene etc. L-am mai întrebat dacă și-a plătit întreținerea. A zis că nu știe de câte luni n-a mai plătit nici acolo. Îi spun tot eu  : n-ai plătit niciodată. Ți-am plătit eu mereu. Pe câte un an întreg. Pentru că nu are curent în apartament, își încarcă telefonul la o vecină. Din când în când. Of, Doamne! Ce cruntă mi se pare viața pentru unii! Cum naiba de eu sunt atât de înfipt, muncitor, bătăios, iar el " trăiește " în aceste condiții înfiorătoare?!!! Cum de-l lasă Dumnezeu să se chinuie așa, mai ales că toată ziua îl găsești la biserică ?!!! N-am să-l înțeleg niciodată pe Dumnezeu. Cu toate cele bune și rele prin care ne trece. Iată ce tablouri minunate face! Pe care nu și le promovează niciodată! Stă și se uită la pereți. Așteaptă să fie hrănit, șters la fund, mângâiat,  precum puii de vrăbii.”, a scris Mihai Trăistariu, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel