Ideea de afacere cu care Mihai Trăistariu vrea să-și schimbe viața: „Fug de colo, colo, îmi e foarte greu”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram

Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce ce situații s-a confruntat la apartamentele pe care le închiriază în Mamaia Nord. 

Mihai Trăistariu a rămas profund dezamăgit, după vacanța de 1 mai. Artistul și-a găsit apartamentele pe care le închiriază în Mamaia Nord în mizerie, dar și cu mai multe lucruri distruse de către turiștii care s-au cazat acolo.

Mihai Trăistariu, obosit de viaţa de proprietar

Cântărețul a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, că, în urmă cu un an, fratele său i-a dat foc la bucătărie, din greșeală, iar niște tineri i-au spart pereții cu pumnii. De asemenea, Mihai Trăistariu ne-a mărturisit că niște turiști i-au furat lucrurile din apartament. 

„Eu am deschis acum patru veri aceste apartamente, exact odată cu pandemia. M-am forțat să devin un businessman cât mai bun, necunoscând deloc domeniul și terenul, dar am învățat din mers. Încă din primul an am avut incidente. Anul trecut a fost cel mai grav incident, când turiștii au plecat cu lenjeriile acasă, mi-au furat telecomenzi, tot, scrumiere. Le-au băgat în portbagaj și au fugit cu ele. Eu m-am distrat teribil și după ce i-am dat la televizor și s-au întors înapoi cu toate obiectele furate. Tot anul trecut, niște băieți care s-au îmbătat, mi-au spart un perete din rigid, cu pumnul și a trebuit reparat. Un frate de-al meu mi-a dat foc la bucătărie. L-am chemat pe fratele meu, pictorul, să stea zece zile la mare și mi-a dat foc la bucătărie. Și-a pus cămașa la uscat, pe aragaz și a luat foc. El nu era acasă și asta a fost. ”, ne-a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu își dorește propriul hotel

Artistul recunoaște că viața de propietar nu este ușoară și trebuie să alerge non-stop, pentru a se asigura că totul este bine. Mihai Trăistariu își dorește ca pe viitor să aibă propriul hotel și să se ocupe de acest aspect angajații săi.

”Anul acesta, de 1 mai au fost incidente mărunte, dar parcă toate au fost deodată. O femeia a pătat pilota, după ce i-a venit menstruația. Acum, acea pilotă trebuie aruncată. Am încercat noi, în trecut, să mai scoatem pata, dar rămâne urât. Au stricat și o telecomandă de aer condiționat, care nu mai merge deloc. I-am schimbat și bateriile, dar probabil au trântit-o, habar nu am. Au stricat și un cap de dus, iar acum trebuie schimbat furtunul cu totul. Sunt lucruri minore, dar sunt multe adunate și mă pun pe drumuri și mă enervează. Eu am și administrator, dar și pe el îl trimit de colo în colo. Așa cum am scris și în postarea de pe Facebook, de 1 mai nu vin familii cu copii. Eu am văzut că cele mai cuminți sunt familiile cu copii, pentru că sunt ca acasă, chiar fac curățenie. Eu am o cameristă care se ocupă de curățenie și îmi arată de fiecare dată cum arată camerele după ce pleacă turiștii. Familiile sunt foarte educate, în schimb, copiii sunt niște miștocari, niște golani. De 1 mai, mereu vin puștanii la cluburile din Mamaia și sunt foarte obraznici și lasă stricăciuni și tu trebuie să repari cu banii tăi. Ce iei pe pere, dai pe mere, vorba aia. În felul acesta, tu nu te mai alegi cu nimic, pentru că toți banii îi bagi înapoi ca să repari ce strică alții. Aproape că îmi vine să nu mai primesc tineri, dar nu prea pot să îmi dau seama cine merge acolo. Mulți fac rezervare online, plătesc, codul la ușă este electronic, deci nu trebuie să fiu acolo. Banii sunt încasați în bancă, nu ne cunoaștem și astfel, ei își fac de cap. Îmi doresc tare mult să am un hotel, să aibă recepție, bodyguarzi și să nu se mai întâmple atâtea incidente. Aici, la apartamente, ei îți fac de cap. Chiar dacă e un hotel mai mic, cu 20, 30 de camere, dar măcar să știu că este cineva pe acolo care se asigură că totul este ok. Așa, eu trebuie să fug de colo în colo și îmi este foarte greu. Este a patra vară deja și mi se pare foarte greu, adică, dacă de la 1 mai începe așa, ce mă fac la vară, în plin sezon estival? Îmi doresc să am un hotel, să am oameni angajați care să se ocupe și să nu mai stau eu să alerg și nu mai am timp de nimic.”, a povestit Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel