Mihai Trăistariu, factură uriașă la gaze: „Asta m-a scos din sărite, jur. Nu mai știu cum să ne fure”

Data publicării:

Mihai Trăistariu este în pragul disperării din cauza ultimei facturi la gaze.

Mihai Trăistariu spune că nu mai face față facturilor pentru utilități. Artistul deține șapte apartamente la malul mării, o școală de muzică și are și numeroși angajați. 

VEZI ȘI: Superstițiile care l-au ajutat pe Mihai Trăistariu la Eurovision: „Îmi rămăsese mie în cap că ăia îmi poartă noroc. Mi-au prins bine, dar nu mai vreau...”/ EXCLUSIV

Factura la gaze de luna aceasta l-a luat prin surprindere, iar artistul spune că nu știe cum se va descurca să o plătească. 

„Mi-a venit 3.300 Ron factura la gaz, la școala mea de muzică din Constanța. Voiam să-mi pun panouri, dar am văzut, într-o zi, un titlu pe ecran cum că, din 2025, cei cu panouri solare vor plăti o taxă.

Asta m-a scos din sărite, jur! Păi, iau energie de la soare, stimabililor! Pentru ce să plătesc impozit?! E NATURA!

Iau din aer! Nu mai știu cum să ne fure! O să plătim taxă pe aerul pe care-l respirăm, ziceau unii și chiar încep să-i cred!”, a anunțat Mihai Trăistariu, disperat pe rețele de socializare.

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu, în doliu. Artistul e sfâșiat de durere: „Mă doare sufletul și mă înțeapă inima”

„Am un kilometru de facturi de achitat!”

Artistul a dezvăluit că are 36 de facturi de plătit, în total, și că nu știe de unde va avea bani să le plăteascpă. 

„Am 7 apartamente și am la toate gazul, lumina, Internetul, cablul, apa, gunoiul, întreținerea. Mai am și o școală de muzică unde, la fel, îmi vin facturi pentru gaz, internet, apă, tot așa, gunoiul.

De aici pleacă toate facturile mele, de la proprietățile mele. Și mai am și contribuțiile, pentru că mai am patru salariați și atunci trebuie să le plătesc pensii, CAS, CASS, și toată ziua stau la cozi să plătesc tot ce trebuie sau mai fac plăti online, dar mai stau și la coadă. Și sunt în total 36 de facturi pe lună!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!

 

VEZI ȘI: "A murit anul trecut la Iași" Mihai Trăistariu a apelat la ajutorul parapsihologului din cauza mașinii de spălat. Cine i-ar transmite semne din lumea de dincolo



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel