Superstițiile care l-au ajutat pe Mihai Trăistariu la Eurovision: „Îmi rămăsese mie în cap că ăia îmi poartă noroc. Mi-au prins bine, dar nu mai vreau...”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce superstiții l-au ajutat la Eurovision. Artistul a vorbit și despre dorințele sale pentru noul an. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Trăistariu este extrem de sincer. În exclusivitate pentru Spectacola, artistul a dezvăluit ce superstiții l-au ajutat la Eurovision, dar și cum a reușit să scape de cele care îi făceau rău.

Superstițiile care l-au ajutat pe Mihai Trăistariu la Eurovision

Mihai Trăistariu a recunoscut că a suferit din cauza superstițiilor, în trecut. Artistul a luat măsuri, în momentul în care și-a dat seama că îi făceau foarte mult rău, deși, în anul 2006, când a participat la Eurovision, superstițiile l-au ajutat.

„Încerc să nu mai fiu superstițios. Am suferit în trecut din cauza asta, pentru că îmi cream singur superstiții. Ziceam că dacă ajung în zece minute la magazinul ăla va fi bine, dacă calc nu știu cum , nu e bine. Numai așa făceam, inventam superstiții. Am văzut într-o zi , pe Discovery un reportaj că mai sunt sportivi, atleți, care suferă de această boală, adică de superstiții. Și mi-am zis că trebuie să scap de ea. Mi-am creat o altă superstiție, care le anulează pe toate. Îmi spuneam în gând că, dacă mă mai iau după superstiția asta, o să-mi fie rău. Am început să calc toate canalele, care nu trebuia călcate, tăiam fața pisicilor negre, care nu trebuia tăiată. Uite așa am scăpat de superstiții și de atunci nu mai am și nu mai vreau să am. 

Și la Eurovision, în 2006, am purtat niște chiloți albaștrii, pentru că îmi rămăsese mie în cap că ăia îmi poartă noroc. Pe scenă m-am dus cu chiloții albaștrii, că altfel nu luam Eurovisionul. Dar mi-a prins bine, dar nu mai vreau să fiu superstițios.”, a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce dorințe are Mihai Trăistariu la final de an

„Am multe dorințe și mari. Visez din ce în ce mai mult și vreau să fac lucruri mărețe. Aceasta este dorința mea pe viitor Nu-mi mai plac lucrurile simple. Am făcut de toate, am luat premii de voce, am scos albume, am avut concerte, turnee prin străinătate. Pe partea artistică mă simt împlinit. Am și afaceri care merg bine acum, am bani, am tot ce îmi trebuie. Nu mi-am găsit perechea, dar nu disper în legătură cu acest lucru. Îmi doresc foarte mult să fac un centru de cercetare, care să trateze bolile incurabile, pentru că părinții mei au murit de cancer amândoi. Vreau să fac o fabrică de roboți, de milioane de euro, să produc peste un milion de roboți. Îmi doresc doar lucruri mari, pentru că lucrurile mici mă plictisesc. Vreau să mă concentrez și să mă axez pe așa ceva, în viitor.”, ne-a mai spus artistul.

Drama pe care a trăit-o Mihai Trăistariu în 2022

Artistul a povestit că a fost dărâmat de durere, după ce două dintre pisicile lui s-au stins din viață. Moartea celor două feline l-au întristat pe artist, care recunoaște că au fost pentru el ca și copiii lui. 

„Cea mai mare provocare în anul 2022 a fost destul de dură. Locuiam în casă cu opt pisici, iar acum mai am șase, pentru că doi pisici mi-au murit. Au murit de bătrânețe, dar m-au dărâmat complet. Nu am spus nimănui, nici măcar nu am postat asta, pentru că nu sunt adeptul postărilor de genul acesta. Suferințele nu se pun pe internet dacă sunt reale. Nu am pus nici doliu, deci nu știe nimeni. În schimb, pisicii mei sunt ca și copiii mei, pentru că îi am din 2006 și au trecut destul de mulți ani. Erau bătrâni. Unul a avut cancer, iar celălalt nu știu ce a avut. Pur și simplu l-am dus la medic și în patru ore a murit.  Nu știu dacă a înghițit ceva sau care a fost cauza decesului. Eu chiar am avut grijă de ei.”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce lecție a învățat Mihai Trăistariu 

Mihai Trăistariu a recunoscut că, în urma acestei drame, a învățat foarte multe lecții. Una dintre ele, și cea mai importantă, este faptul că trebuie să aibă mai multă grijă de el, deoarece viața este scurtă și în orice moment ți se poate întâmpla ceva rău. 

„A fost o provocare uriașă pentru că, pe măsură de eram dărâmat, m-am mobilizat și mi-am dat seama că așa este cursul lucrurilor și oricum se vor stinge într-o zi. Am învățat din mers să apreciez mai mult viața, mai ales cu perioada asta prin care am trecut, să fiu mult mai atent. Că nu doar animalele trebuie îngrijite calumea, ci eu  să am grijă de sănătate mea. Să nu mai fac excese, pentru că poți să mori, fără să fii în prea multe chestii implicat. Sunt foarte atent la cum merg cu mașina, să nu-mi cadă ceva în cap, să nu mă bag în apă prea adânc dacă mă duc la mare. Nu am făcut o obsesie din asta, dar mi-am dat seama că dacă tu nu ai grijă, nimeni nu are. Așa că, pisicii ăștia m-au pus pe gânduri și a fost o provocare să îmi dau seama că trebuie să-ți moară cineva drag ca să te facă să înțelegi că și tu trebuie să ai grijă de viața ta. ”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel