Mihai Trăistariu, în doliu. Artistul e sfâșiat de durere: „Mă doare sufletul și mă înțeapă inima”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Trăistariu, instagram

Mihai Trăistariu este devastat de durere. Artistul a pierdut o ființă dragă. 

Mihai Trăistariu este sfâșiat de durere. De două zile, artistul trece prin momente cumplite, după ce și-a pierdut una din pisicuțele sale, la care ținea foarte mult. Cauza decesului ar fi fost o insuficiență renală.

Mihai Trăistariu, în doliu. Artistul e sfâșiat de durere

„Mă doare sufletul și mă înțeapă inima dar trebuie s-o spun ca să mă descarc. Azi a murit Negruțu. Motanul meu iubit. Am avut 8 pisici. În casă. Au mai rămas 5 din 8. Sunt sfâșiat de durere. Abia acum plâng. A murit la ora 4 după-amiază. Era internat la o clinică veterinară în Constanța. L-am dus de joi. Nu mai mânca singur. Era slăbit. Avea insuficiență renală. Era bătrân. Avea deja 17 ani.

Fratele lui, Ambiță, a murit acum 2 ani. Probabil tot de asta. S-a stins într-o zi, din senin. Am cântat în seara asta la Arieșeni, în județul Alb. Pe la ora 19.00. Sunt plecat de ieri din Constanța. Înainte de a pleca l-am vizitat de dimineață la clinică. L-am luat în brațe. Avea branula pe lăbuță. Dar avea încă putere. L-am lăsat acolo trăind cu speranța că-l voi lua luni acasă și că va mai trăi. Măcar puțin.

Dar azi a cedat. Cei de la clinică m-au anunțat că n-a mai rezistat. Era prea slăbit. Am stat foarte încordat pe scenă, la concertul din seara asta și foarte concentrat să nu mă pufnească plânsul. Îmi iubesc enorm animalele. Și pisicii și câinii de care am grijă de atâta timp. Ei sunt copiii mei. Încerc să mă gândesc la altele. Dar e tare greu. 17 ani de amintiri atât de frumoase s-au terminat brusc. De fiecare dată când moare cineva drag din viața mea...mă topesc de durere. Sunt prea sensibil. ”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit click.ro

Mihai Trăistariu; „Sunt prea sensibil...”

Artistul a recunoscut că este o persoană sensibilă, motiv pentru își dorește să facă un centru de cercetare care să oprească moartea.

”Aproape urlu de durere, dar nu se aude. În fine, 72 de ore durează durerea după moartea unei ființe dragi. Așa spun oamenii de știință. Apoi te iei cu altele și ... uiți încet-încet... Am încercat azi din răsputeri să maschez, să nu afle nimeni. Abia acum pot să mă descarc. Iertați-mă! Simțeam nevoia să plâng. Aici. Acum”, 

„P. S.: Îmi doresc enorm să fac odată acel centru de cercetare care să oprească moartea. Există cercetători care susțin că moartea e doar o boală care va fi vindecată în viitor! Iar eu chiar cred ce spun oamenii de știință. Pentru că sunt deștepți. Și citiți. Și informați. Și pasionați de munca lor. Negruțu s-a dus azi la Ambiță și la Gândăcel. Trei îngeri. Iubirile mele. Copiii mei. Mai am 5 pisici. Mi-e frică. Fac calcule. Prichi are 11 ani, Pufi are 9, Rina și Pufuleț au 6, Panda are 4 ani”, a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu a mai pierdut două pisicuțe, în anul 2022

Artistul a povestit că a fost dărâmat de durere, după ce două dintre pisicile lui s-au stins din viață. Moartea celor două feline l-au întristat pe artist, care recunoaște că au fost pentru el ca și copiii lui. 

„Cea mai mare provocare în anul 2022 a fost destul de dură. Locuiam în casă cu opt pisici, iar acum mai am șase, pentru că doi pisici mi-au murit. Au murit de bătrânețe, dar m-au dărâmat complet. Nu am spus nimănui, nici măcar nu am postat asta, pentru că nu sunt adeptul postărilor de genul acesta. Suferințele nu se pun pe internet dacă sunt reale. Nu am pus nici doliu, deci nu știe nimeni. În schimb, pisicii mei sunt ca și copiii mei, pentru că îi am din 2006 și au trecut destul de mulți ani. Erau bătrâni. Unul a avut cancer, iar celălalt nu știu ce a avut. Pur și simplu l-am dus la medic și în patru ore a murit.  Nu știu dacă a înghițit ceva sau care a fost cauza decesului. Eu chiar am avut grijă de ei.”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce a învățat Mihai Trăistariu în urma acestei suferințe

Mihai Trăistariu a recunoscut că, în urma acestei drame, a învățat foarte multe lecții. Una dintre ele, și cea mai importantă, este faptul că trebuie să aibă mai multă grijă de el, deoarece viața este scurtă și în orice moment ți se poate întâmpla ceva rău. 

„A fost o provocare uriașă pentru că, pe măsură de eram dărâmat, m-am mobilizat și mi-am dat seama că așa este cursul lucrurilor și oricum se vor stinge într-o zi. Am învățat din mers să apreciez mai mult viața, mai ales cu perioada asta prin care am trecut, să fiu mult mai atent. Că nu doar animalele trebuie îngrijite calumea, ci eu  să am grijă de sănătate mea. Să nu mai fac excese, pentru că poți să mori, fără să fii în prea multe chestii implicat. Sunt foarte atent la cum merg cu mașina, să nu-mi cadă ceva în cap, să nu mă bag în apă prea adânc dacă mă duc la mare. Nu am făcut o obsesie din asta, dar mi-am dat seama că dacă tu nu ai grijă, nimeni nu are. Așa că, pisicii ăștia m-au pus pe gânduri și a fost o provocare să îmi dau seama că trebuie să-ți moară cineva drag ca să te facă să înțelegi că și tu trebuie să ai grijă de viața ta. ”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel