Mihai Trăistariu a dat foc la casă. Cum a fost posibil acest lucru: ”S-a dus în sus și după a început să ardă ușa din lemn” / EXCLUSIV

Data publicării:
Captură video Youtube/ Ameritat cu Nasrin
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Ameritat cu Nasrin

Mihai Trăistariu era să rămână fără locuință, după ce i-a dat foc, din greșeală.

Mihai Trăistariu și-a adus aminte de toate trăsnăile pe care obișnuia să le facă în copilărie, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola. Cea mai memorabilă dintre ele însă, era să-l lase pe artist fără acoperișul de deasupra capului. Cântărețul ne-a povestit faptul că, din greșeală, a pornit un foc destul de mare în apartamentul în care locuia cu familia sa. Totul a început dintr-o joacă, dar se putea sfârși printr-o tragedie. Vecinii au văzut la timp fumul și au bătut repede la ușa familiei solistului, care stătea bine ascuns, pentru a nu fi pedepsit.

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Mihai Trăistariu: Am dat foc la casă. Stăteam la Piatra Neamț și aveam cam 12 ani. Țineam chibriturile în mână și nu știam ce să fac cu ele și am văzut un prosop agățat în baie și i-am dat foc. Focul s-a dus în sus și după a început să ardă ușa din lemn. Am fugit repede sub un pat din casă și am lăsat totul să ardă, gândindu-mă că iau bătaie. După jumătate de oră au venit la noi niște vecini disperați: vedeți că arde și așa a descoperit mama focul.

Ce note a luat Mihai Trăistariu la bacalaureat. Artistul și-a făcut publice toate rezultatele

Ce visa să devină Mihai Trăisatriu în copilărie

Înainte să ajungă pe scenă, artistul avea un alt plan. Acesta își dorea cu orice preț să ajungă în Cosmos, însă sora acestuia i-a tăiat rapid aripile.

”Am vrut de mic să ajung în Cosmos, n-am mai apucat. M-a păcălit sora mea că trebuie să fiu student la matematică ca să faci astronomie și de acolo te vor prelua ei și te vor trimite în Cosmos.”, ne-a mai declarat acesta.

Cel mai penibil moment din viața artistului

Domeniul din care face parte i-au adunat artistului o colecție destul de mare de momente penibile, dar și haioase. Totuși, există unul pe care acesta îl poate pune cu ușurință în topul clasamentului.

”Au fost multe. Eram în trupa Valahia, în anii 2000 și atunci era în vogă trupa Hi-Q și dădeam cu toții interviuri. Odată, mă întreabă cineva la un interviu: Ce artist din muzica românească nu-ți place? Și au am spus tranșant că nu-mi plac ăștia de la Hi-Q, n-au voce deloc. Peste o lună și ei au avut un interviu și au fost întrebați despre o voce din muzica românească care îi atrage. Răspunsul unuia dintre ei a fost: Îmi place băiatul ăla din trupa Valahia, are o voce extraordinară, Mihai. M-am simțit penibil atunci. Poate nici nu au aflat, dar acum le spun că îmi pare rău.”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, devastat de moartea mamei sale: „Am fost foarte supărat pe Dumnezeu”

Care este vedeta din România pe care Mihai Trăistariu o găsește atrăgătoare

Și, pentru că este o persoană foarte sinceră, Mihai Trăistariu a denumit imediat o persoană pe care o găsește atrăgătoare din showbiz-ul românesc. Pe lângă aspectul fizic, solistul a mai fost acaparat și de caracterul frumoasei prezentatoare.

”Sunt multe cele care arată bine, dar voi da exemplu o persoană care are o fire blândă: Adela Popescu, lucrul acesta mă atrage mai mult decât fizicul.”, ne-a mai spus acesta.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mihai Trăistariu / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel