Mihai Petre, urare emoționantă, de ziua soției sale: "Nu-mi doresc să trăiesc vreo zi fără tine". Cum arătau cei doi, la începutul relației

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Petre a ținut să-i transmită public un mesaj special Elwirei, cu ocazia zilei sale de naștere.

Mihai Petre și Elwira au demonstrat tuturor faptul că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au cucerit inimile telespectatorilor, după participarea în cadrul emisiunii „Asia Express”, unde au arătat tuturor cât de mult se iubesc și ce sunt capabili să facă unul pentru celălalt. Acum, cu ocazia zilei de naștere a Elwirei, Mihai Petre i-a transmis partenerei sale de viață un mesaj emoționant, chiar în văzut tuturor. Dansatorul își exprimă toată dragostea și recunoștința față de cea care i-a oferit doi copiii și care îi este alături neîncetat. 

„La mulți ani, iubita mea! A trecut ceva timp, ești neschimbată, eu m-am “maturizat” puțin, deși încă e drum lung până acolo, recunosc. Îți mulțumesc pentru tot, pentru ce nici măcar nu ne trecea prin cap când am făcut poza asta, deși cumva știam de atunci că te-am găsit. Încă nu-mi doresc să trăiesc vreo zi fără tine, doar că acum știu că asta nu se va întâmpla. Pentru că iubirea nu are sfârșit.”, a scris Mihai Petre, pe rețelele de socializare. 

Poate te interesează și: Marele vis a lui Mihai Petre: „Încerc asta în fiecare zi. Acesta este scopul meu”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

 

Cum s-au cunoscut cei doi

Elwira și Mihai Petre se cunosc de peste 20 de ani, iar împreună fac echipa perfectă atât pe plan familial, cât și pe ringul de dans. După cum era de așteptat, destinul i-a unit pe vecie prin cea mai mare pasiune a lor: dansul. Chiar dacă, în primă fază, cei doi au fost doar parteneri de dans, pe parcurs, s-a legat și o poveste de dragoste.


„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre într-un interviu de acum ceva timp pentru A List Magazine.

Citește și: Mihai Petre, despre emisiunea care l-a făcut celebru: Mi se părea o chestie superficială

 

Secretul unei căsnicii longevive

Cei doi îndrăgostiți pot fi considerați, fără doar și poate, un adevărat exemplu, când vine vorba de o căsnicie fericită. În acest sens, Mihai Petre dezvăluia recent faptul că la baza relației lor există câteva principii stricte, de la care aceștia nu se abat niciodată. Aceste lucruri i-au ajutat să conviețuiască până acum împreună și să-și găsească echilibrul de care au nevoie pentru o viață fericită. 


„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu.

Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi.


Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg”, mărturisea Mihai Petre în trecut, pentru Libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel