Mihai Petre, despre emisiunea care l-a făcut celebru: Mi se părea o chestie superficială

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Petre și Elwira au vorbit despre începuturile lor în televiziune.

Mihai Petre și soția sa, Elwira, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Aceștia sunt prezenți pe micile ecrane de foarte mult timp și, recent, în cadrul unui interviu, celebrul cuplu și-a amintit despre începutul lor în televiziune. Proiectul care i-a făcut pe cei doi cunoscuți în fața publicului larg a fost emisiunea Dansez pentru Tine, urmărită de extrem de mulți români, la vremea aceea. Totuși, coregraful, care a făcut parte și din juriul acelei competiții, a dezvăluit acum faptul că atunci nu a primit cu foarte mare entuziasm oferta, privind această competiție ca pe o pierdere de timp.

"E o poveste interesantă. Noi aveam sala undeva la un centru cultural. La un moment dat, ne bate cineva la ușă. Era cineva din producție. Au bătut la ușă, au făcut ei un research, aveau nevoie de coregrafi.

Inițial, asta a fost propunerea. Știam formatul din alte țări. Am zis că nu cred că e cazul. Ăștia n-or să danseze bine, îi învăț și mă chinui. Nu am avut starea necesară. Mi se părea o chestie superficială.", și-a amintit Mihai Petre la PRO FM potrivit viva.

Mihai Petre a fost încurajat de soția sa să accepte oferta

În timp ce el era foarte sceptic, în ceea ce privește oferta făcută de postul de televiziune unde avea loc această emisiune de dans, Elwira îl încuraja să-i dea o șansă, pentru că nu are nimic de pierdut.

"Eu știam că ai nevoie de ani de pregătire, aveam un mindset pe care foarte mulți profesioniști îl au și este greșit. Am zis că nu are sens, că îmi ia foarte mult timp. Nu vedeam un avantaj. Eram orb complet. Elwira mi-a spus că poate ar trebuie să încerc.", a continuat coregraful.

Ce spune Elwira despre competiția "Dansez pentru tine"

Partenera lui Mihai Petre spune că ea cunoștea acest format, pentru că era foarte comun în țara din care ea provenea. Totuși, și aceasta se gândea că acest concurs de dans le-ar putea afecta cariera profesională și proiectele pe care cei doi le aveau la vremea aceea.

"Eu știam formatul ăsta din Polonia. Mulți colegi din generația mea au început să participe la acest proiect, în Polonia. Noi aveam o perioadă structurată, cu concursuri, iar pe noi ne încurca această emisiune.", a declarat nevasta lui Mihai Petre.

Cum s-au cunoscut Mihai Petre și Elwira

Povestea de dragoste dintre cei doi este una ca desprinsă din filme. După cum era de așteptat, aceștia au fost uniți prin dans, pasiunea cea mai mare a amândurora. Mihai Petre povestea, la un moment dat, faptul că nu i-a fost deloc greu să se îndrăgostească de cea care i-a devenit ulterior soție, chimia fiind încă de la început prezentă între cei doi.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre într-un interviu de acum ceva timp pentru A List Magazine.

Elwira, soția lui Mihai Petre, imagini emoționante cu mama sa. Cum arată femeia care i-a dat viață: ” Țin minte cum mă mângâia pe păr”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel