Mihai Morar, reacție furibundă după avalanșa de pe Transfăgărășan: „Raed Arafat, un pericol public, etern în funcție, un nimic în istorie. Părtaș al tuturor nenorocirilor”

Data publicării:
Mihai Morar, avalanșă Transfăgărășan, sursa foto Instagram, captură video Youtube
Descriere foto: Mihai Morar, avalanșă Transfăgărășan, sursa foto Instagram, captură video Youtube

Mihai Morar pune la zid autoritățile române, după avalanșa din Transfăgărășan.

Avalanșa de pe Transfăgărășan, unde peste 20 de turiști au rămas blocați în cabana Capra, fără provizii, timp de ore bune, a stârnit extrem de multe controverse. Autoritățile spun că oamenii nu aveau ce căuta în acel loc, întrucât drumul era închis, iar avertizările de vreme rea erau și ele în vigoare. În același timp, turiștii spun că aleea spre cabană era curățată, iar lor nu le-a spus nimeni să nu se cazeze acolo. De partea acestora se clasează și Mihai Morar, care spune că a vizitat cabana Capra chiar cu câteva ore înainte de acest dezastru natural.

„Aceste fotografii sunt făcute aseară în fața Cabanei Capra din Munții Făgăraș cu câteva ore înainte de a fi lovită de avalanșă. Am urcat Transfăgărășanul pe o vreme de poveste, ningea cu fulgi mari, care dansau, nu viscoleau, omătul scârțâia sub roți. Am mers cu geamul crăpat, în mașină intra un aer rece care îți oxigena tot sângele din organism, nu un ger care sa ți-l înghețe.

Sus, la Capra, era o liniște și o sfințenie de vreme. Ne-am scuturat bocancii de zăpadă, am intrat în cabană pentru un espresso și niște papanși cu gem de afine. O sfințenie de gem de casă. Intrăm iar în cabană, veniseră și papanașii, mai sorbim două guri de cafea și hotărâm să facem cale întoarsă spre bază. Se lăsase noaptea deja, dar în fața cabanei câțiva turiști își mai curățau mașinile de zăpadă, iar alții își trăgeau copiii cu sania, înainte de urca în cameră pentru un somn bun. La plecare, le-am mulțumit cabanierilor pentru clipa asta magică trăită în golul alpin al Făgărașilor și ne-am despărțit cu un ”Doamne-ajută!””, a scris Mihai Morar, pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Calvarul prin care a trecut Mihai Morar. Prezentatorul TV nu-și revine din șoc, după operația fiicei sale „Fiți blânzi cu mine. Sunt mai vulnerabil ca oricând”

 

„Atât de subțire e granița dintre ”lumina perfectă” și întunericul vieții”


„Câteva ore mai încolo, au fost treziți din visele adânci de două bubuituri asurzitoare. Una le-a îngropat mașinile din parcare. Cealaltă le-a lovit chiar adăpostul, a spart geamurile cabanei Capra și a intrat în camere. În miezul nopții, avalanșa plecase de pe versantul din față și a parcurs 2 kilometri până la destinația finală. Cu câteva ore înainte făcusem aici cele mai frumoase poze, cum a zis Ștefan. Acum circulau pe tot internetul ”imaginile groazei”, cum le zic ziariștii de tabloid ieftin.

Atât de subțire e granița dintre ”lumina perfectă” și întunericul vieții. Atât de sensibilă e linia dintre ”liniștea sfântă” și urletul fricii. De aceea, nimic nu e mai scump pe lumea asta decât prețul unei clipe. Clipa e luxul suprem pe care ni-l putem permite. Altă șansă nu avem în viața asta… decât să învățăm să trăim PREȚ…DE O CLIPĂ.”, a continuat acesta. 

Citește și: Mihai Morar, destăinuiri tulburătoare despre diagnosticul fiicei sale: „Neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

 

Mihai Morar pune la zid autoritățile române

De vină pentru toată această situație sunt autoritățile, consideră Mihai Morar, care spune că vina încearcă să fie aruncată acum inutil asupra turiștilor. De asemenea, îndrăgitul om de radio îi aruncă cuvinte dure lui Raed Arafat.

„Câtă ipocrizie din partea autorităților, în cazul avalanșei de la Capra. Vinovați sunt turiștii care au mers acolo. Oameni buni, toate știrile au anunțat săptămâna trecută: „Pe Transfăgărășan se circulă până la Capra”. Chiar dacă indicatorul „drum interzis” era pus mai jos de cabană, drumul era curățat până la Capra. Și autoritățile nu știau asta... ce penibil. Credeți că aș fi urcat până acolo, dacă nu aș fi văzut utilaje și drumuri curățate? Ce vină au niște oameni care au făcut rezervare la o cabană deschisă și autorizată? 

Raed Arafat, acest nume. Un pericol public care pozează de 30 de ani în SALVATORUL unui popor. Mereu nevinovat pentru nimic. Un bolnav de putere și dependent de imagine. Părtaș al tuturor nenorocirilor. Un etern în funcție, un nimic în istorie (...) Narcisistul care „are nevoie de alții ca să aibă nevoie de el”. Salvatorul care nu salvează, de fapt, pe nimeni.”, a continuat omul de radio pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel