Mihai Morar, mesaj dur după exploziile din Crevedia. Ce spune prezentatorul despre politicieni: "România s-a obișnuit cu tragedia. Interzis înseamnă un pic permis"

Data publicării:
Mihai Morar, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Morar, foto Instagram

Mihai Morar a transmis un mesaj dur pentru politicieni, după tragedia de la Crevedia. 

Toată lumea este în stare de șoc, după tragedia de la Crevedia. Toto mai multe vedete au reacționat, după ce mai multe explozii au avut loc la o stație GPL, până acum înregistrându-se două decese, dar peste 50 de persoane rănite destul de grav. Printre aceștia se numără și Mihai Morar, care a transmis un mesaj dur pentru politicieni. 

Mihai Morar, mesaj dur după exploziile din Crevedia

„România s-a obișnuit cu tragedia. De la Colectiv la Crevedia. România are bombe cu cea în mijlocul locuităților, bombe cu gaz printre oameni. „Fără autorizație” nu este o interdicție în România. „Fără autorizație” înseamnă facultativ, „ne înțelegem noi”, „vedem noi cum facem”. În România, interzis înseamnă „un pic permis”. Sigur, e doar o întâmplare că afacerea explozivă de GPL aparține familiei primarului PSD din Caracal, dar nu e deloc o întâmplare că orice tragedie din țara asta are legătură cu hidra monstruos încâlcită a politicii.

Nu e o coincidență că tentaculul oricărei nenorociri (vezi și omucidul de la Vama Veche) conduce, inevitabil, la caracatița de partid și de stat. Întrebat dacă știe că au fost arși 43 de pompieri în explozia stației GPL a fiului său, primarul din Caracal a răspuns cinic: „E problema lor!”.Întrebat dacă știe că stația GPL aparține (sanchi!) fiului unui primar PSD, premierul Marcel Ciolacu, a răspuns în miezul nopții: „Vorbim să salvăm vieți și voi mă întrebați de…”. Treaba unui premier nu este să salveze vieți, ci să ofere siguranță vieții cetățenilor. Cu siguranță a vieții cetățenilor tăi când cisternele cu gaz a unui fiu de primar PSD explodează în mijlocul unei localități conduse de un alt primar PSD, la câțiva kilometri de capitala unei țări conduse de însuși liderul PSD…?', a fost reacția lui Mihai Morar, pe rețelele de socializare.

Mihai Morar: „În România, tragedia s-a banalizat”

„Dar România nu e condusă doar de PSD. Klaus Iohannis, cel care a făcut escaladă liberală pe Muntele Dunării și Furiei de la Colectiv, e „profund îndurerat” de tragedia de la Crevedia. Cine promitea un spital pentru mari arși? La 8 ani după Colectiv, România a trimis două avioane cu arșii de la Crevedia în spitalele din străinătate, iar Klaus Iohannis e în continuare stânca de neclintit din vârful Muntelui Corupției și Indiferenței.

În România, tragedia s-a banalizat. Ne-am obișnuit cu ea, la fel cum în Sindromul Stockholm victima se obișnuiește cu agresorul și ajunge să îl perceapă chiar salvator. Trăim disonanța cognitivă națională, mintea umană nu poate percepe pentru mult timp tragedia, și atunci își construiește o altă realitate. Ăsta e motivul pentru care am ajuns să îl vedem pe eternul Arafat, salvatorul națiunii. Suferințele ne-au întunecat mințile.', a fost mesajul pe care Mihai Morar l-a postat în mediul online.

Citește și: Dumitru Dragomir, în stare de șoc când a aflat de tragedia de la Crevedia: „Doamne, Dumnezeule, parcă a fost bombă atomică!”

Maria Cârneci a fost la Crevedia, cu o zi înainte de explozii: „Am avut eveniment acolo. E totul foarte fragil”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel