Maria Cârneci a fost la Crevedia, cu o zi înainte de explozii: „Am avut eveniment acolo. E totul foarte fragil”

Data publicării:
Maria Cârneci, captură video Youtube, theXclusive
Descriere foto: Maria Cârneci, captură video Youtube, theXclusive

Maria Cârneci s-a arătat a fi șocată de cel mai nou incident care a zguduit România.

Tragedia de la Crevedia a șocat o țară întreagă, care nu se aștepta ca o situație similară cu cea de la Colectiv să mai aibă loc vreodată. Mai multe explozii au avut loc la o stație GPL, până acum înregistrându-se două decese, dar peste 50 de persoane rănite destul de grav. Extrem de multe persoane și-au arătat zilele acestea solidaritatea pentru victimele rămase pe drumuri, după ce le-a luat foc casa, dar și pentru cei internați în spitale, care au nevoie disperată de sânge. Nici persoanele publice nu au putut rămâne indiferente în fașa unei astfel de tragedii, iar Maria Cârneci a mărturisit că a fost în Crevedia chiar cu o zi înainte de această întâmplare groaznică.

„Hai să vă spun ceva? Ați văzut bubuiala, explozia? Să mor de vă mint că eu vineri am cântat acolo. Am cântat în localitatea aia, e un sat, am avut eveniment acolo. Am avut o recepție de prispă și eram aproape de bubuială. La nuntă așa se spune, recepție de prispă, de la nașul o pereche de adidași. Pe cuvânt dacă vă mint (nr. s-a speriat), ce înseamnă Doamne Doamne de acolo. Ce înseamnă o zi. Doamne... E totul foarte fragil (nr. viața)”, a declarart Maria Cârneci, potrivit wowbiz.

VEZI și: Maia Morgenstern se afla la o nuntă cu niște medici în timpul exploziei din Crevedia. Ce a urmat imediat după: Fără discuții, fără comentarii

Gabriela Cristea, reacție după Crevedia

Nici Gabriela Cristea nu a putut să rămână indiferentă în fața unui astfel de dezastru. Vedeta a făcut mai multe mărturisiri pe rețelele de socializare, acolo unde și-a arătat îngrijorarea pentru apropiații victimelor de la Crevedia, dar și pentru persoanele care continuă să-și alimenteze mașinile din stațiile GPL. Chiar dacă asemenea lucruri nu s-au mai întâmplat până acum, Gabriela Cristea spune că ea mereu a încercat să evite astfel de autovehicule, care funcționează în acest fel.

„Vor fi oameni care se vor plăti pentru tragedia asta. Ar trebui, cumva, să ne trezim. Trăim într-o perioadă în care tehnologia ne poate ajuta, dar ne poate și distruge în același timp.

Recunosc că pentru mine întotdeauna a fost așa, o nebuloasă asta cu GPL-ul. Și vă mai spun ceva: mi-a fost foarte frică dintotdeauna de stațiile astea GPL instalate în mașini și când a trebuit să merg cu un taxi, am cerut să vină unul care să nu fi avut instalată stație.

Nu mă întrebați de ce, dar pur și simplu am simțit că ar putea să fie periculoasă.”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Citește și: Doldurea, primarul din Caracal: Fiul meu nu era asociat cu Borcea la firma de GPL. Îmi voi sprijini băiatul. Să nu mai spună lumea de beizadele pentru că nu este așa

Simona Gherghe, caz similar în Grecia

Și Simona Gherghe are o poveste similară, însă petrecută în Grecia. Vedeta și-a adus aminte de o asemenea întâmplare la care chiar ea a luat parte, dar care a avut un cu totul alt deznodământ.

„Pe 17 august, am o poveste similara in Grecia, pe autostrada Corinth-Atena. Un camion cu gaz lichefiat a luat foc, exista pericol imens de explozie. M-am gandit instant la Mihailesti. Eram la stiri atunci… Ce au facut grecii? Au evacuat de la km 39, pana la km 57!!! Pe o raza de 18 km!!!

Inclusiv drumul vechi! Am stat peste 8 ore in trafic, o grecoaica ne-a exlicat ce stia de la radio si sfatul autoritatilor sa tragem pe dreapta. Sa nu inaintam. Nici nu se putea, de altfel. Blocasera inclusiv drumul vechi. Politistii, extrem de calmi, ofereau toate informatiile. Am stat 8 ore in trafic, pe 40 se grade, cu doi copii in masina. Am pierdut avionul.

Dar… NU a murit nimeni, NIMENI nu a fost ranit! Pentru ca au avut proceduri si au facut evacuare ca la carte. Au redeschis autostrada dupa vreo 9 ore. N-am auzit pe nimeni sa alerge sa vada focul. Sa se buluceasca. Sa se revolte.Toti au inteles”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel