Dumitru Dragomir, în stare de șoc când a aflat de tragedia de la Crevedia: „Doamne, Dumnezeule, parcă a fost bombă atomică!”

Data publicării:
Sursa foto: Dumitru Dragomir, captură YouTube/ Maxprofetiile lui Mitica
Descriere foto: Sursa foto: Dumitru Dragomir, captură YouTube/ Maxprofetiile lui Mitica

Dumitru Dragomir a reacționat, după ce a aflat de tragedia de la Crevedia.

Tragedia de la Crevedia a șocat o țară întreagă, care nu se aștepta ca o situație similară cu cea de la Colectiv să mai aibă loc vreodată. Mai multe explozii au avut loc la o stație GPL, până acum înregistrându-se două decese, dar peste 50 de persoane rănite destul de grav. Extrem de multe persoane și-au arătat zilele acestea solidaritatea pentru victimele rămase pe drumuri, după ce le-a luat foc casa, dar și pentru cei internați în spitale, care au nevoie disperată de sânge. 

Dumitru Dragomir, în stare de șoc când a aflat de tragedia de la Crevedia

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF compară explozia cu o bombă atomic. Acesta recunoaște că nu a văzut niciodată așa ceva. 

“Nu a știut nimeni că mai e unul plin în pământ, aia a fost bombă atomică. Ai văzut fumul acela, parcă era bombă atomică, nu am văzut în viața mea așa ceva. Ce m-a deranjat este că l-a scos pe Arafat vinovat că a sărit aia în aer. Mă uitam la televiziuni mari, la televiziuni serioase. Băi oameni buni, după ce că el a fost prezent acolo. A fost prezent cu pompieri, iar la pompieri nu are voie nimeni să le zică ce să facă, pentru că nu știe ce e acolo. Nu poți să-i dai sarcini. Improvizezi sa scapi cu viață și să îl salvezi și pe celălalt. Pe timp de pace, cei mai mari eroi sunt pompierii.

Întră în foc acolo. Ca să-l scoți pe Arafat vinovat, o avea omul greleșile lui dar nu e normal. Majoritatea presei spune că dacă Ponta și-a dat demisia pentru Colectiv, de ce nu își dă și Ciolacu pentru același lucru acuma. Ponta mi-a făcut mie foarte mult rău, dar el nu a avut nicio vină la Colectiv. Ală care a fost primar, Piedone care a stat un an la pușcărie, cum l-a băgat și pe Năstase la pușcărie pe emoție colectivă. 

Căutăm repede un vinovat ca să liniștim opinia publică. Hai băi, fratele meu, să facem spitale, spitale pentru arși, hai să facem autostrăzi. Ne-am împrumutat de 100 de miliarde și nu am găsit să facem de o autostradă de aici la Oradea sau de aici la Timișoara. Ne-am împrumutat de 100 de milarde de euro, nu am făcut un spital de arși”, a spus Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ .

Citește și: Maria Cârneci a fost la Crevedia, cu o zi înainte de explozii: „Am avut eveniment acolo. E totul foarte fragil”

Maia Morgenstern se afla la o nuntă cu niște medici în timpul exploziei din Crevedia. Ce a urmat imediat după: Fără discuții, fără comentarii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel