Mihai Mitoșeru regretă despărțirea de Noemi: Noi încă ne mai iubim

Data publicării:
Captură video Youtube/ Prestige Orchestra
Descriere foto: Captură video Youtube/ Prestige Orchestra

Mihai Mitoșeru vine cu declarații neașteptate, la doi ani de la divorțul de Noemi. 

Mihai Mitoșeru și Noemi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat oficial acum doi ani de zile. Cu toate acestea, prezentatorul de la Kanal D pare că nu a trecut încă peste această despărțire și regretă faptul că nu a încercat să facă anumite lucruri care să le salveze relația celor doi. Mai mult, acesta îți recunoaște partea de vină, iar acum, spune că nu ar mai proceda la fel.

"Am fost fraier că am divorțat, poate trebuia să procedez altfel, să încerc să salvez relația. Când am divorțat, nu credeam că am greșit cu nimic. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că e obosită, nervoasă. După ce a murit tatăl ei, s-au schimbat multe, nu ne-am mai căsătorit religios, și ea, fără să-și dea seama, a dat tot răul pe mine și nu mi-a mai convenit. Niciunul nu a știut să gestioneze situația. Cu mintea de acum, dacă m-aș întoarce în timp, aș face lucrurile altfel. În primul rând, nu aș mai divorța.", a declarat Mihai Mitoșeru, potrivit viva.

Ce regretă Mihai Mitoșeru

"Sunt vinovat pentru că, la un moment dat, poate ne-am plafonat, și eu, fiind mai matur, trebuia să fac ceva. În momentul în care ea se purta mai urât cu mine, poate nu trebuia să reacționez la fel de urât sau poate mai urât. Sunt multe lucruri pe care nu le-aș mai repeta.", a continuat el.

"Noi am fugit amândoi de un copil"

Chiar dacă la un moment dat, bărbatul a declarat faptul că și-ar fi dorit un copil, însă Noemi a fost cea care nu era de acord, acum acesta vine cu noi detalii. Realitatea este că nici unul dintre ei nu erau pregătiți pentru adeveni părinți, spune acum Mitoșeru. 

"Am spus acest lucru la nervi și mi-am cerut scuze și public, și ei. Nu a fost așa. Noi am fugit amândoi de un copil, am văzut cât de greu este și am tot amânat momentul. Îmi pare rău că am făcut asta, dar nu e timpul trecut. Însă nu a fost niciun moment în care eu să îmi fi dorit un copil și ea nu a vrut. A fost o decizie a amândurora. Îmi cer încă o dată scuze dacă s-a înțeles greșit ce am spus atunci! Am încercat la un moment dat, am făcut și analizele, care au fost bune, dar nu a fost să fie.", a mai dezvăluit el.

Mihai Mitoșeru și-ar fi dorit o împăcare cu Noemi

Prezentatorul TV spune chiar că a încercat să se împace cu fosta lui parteneră, care însă nu a dorit să-i dea a doua șansă. Cu toate acestea, el declară faptul că între ei doi mai există încă sentimente de iubire.

"Au trecut mai mult de doi ani, nu prea mai sper acest lucru. După atâta timp, am înțeles și acceptat greșelile, am încercat să îi arăt că m-am schimbat, nu mai am ce să fac. Noi încă ne mai iubim, însă nu există cale de împăcare.", a concluzionat Mihai Mitoșeru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience