Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Selly: „Păi ce-ați vrea să asculte? Și el a fost educat în cadrul sistemului de învățământ făcut de generația asta”

Data publicării:

Mihai Mărgineanu intervine în scandalul momentului și îi ia apărarea vloggerului Selly, după ce acesta a fost criticat pentru că ascultă manele. 

Selly a împlinit 20 de ani în urmă cu cateva zile. Pentru a marca momentul, celebrul vlogger și-a strâns toți prietenii într-o casă din Snagov, unde au chemat lăutari de seamă și au petrecut până în zori, fără să țină cont de restricțiile din pandemie. Petrecerea cu fast a avut loc sâmbătă seara. Duminică, oamenii legii l-au amendat pe vlogger, după ce pe internet au apărut mai multe filmări de la petrecere, în care se putea observa că invitații nu respectă măsurile de siguranță impuse în contextul mademiei de covid. Toată voia bună a sărbătoritului a fost spulberată și de criticile internăuților, care nu au văzut cu ochi buni alegerile muzicale ale vlogăărului, un apărător al educației și o voce a generației sale. 

Selly, prima reacție după amenda primită de ziua lui: „Legea e foarte stupidă. În club e voie, dar într-o casă imensă e ilegal” / VIDEO


După ce toată lumea l-a pus la zi pe tânărul Selly, Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui. 


Sa fie clar, mie nu-mi plac manelele nici cu un kil de lamai. Si nici aia care asculta manele!
Dar nu-mi plac nici coiotii si sacalii care s-au aruncat la gatul copilului asta pe nume  Selly (care nu stiu ce drac de poza sau filmare a pus de la ziua lui unde erau 20 de persoane. Ei si !?) 
S-au activat imediat vuvuzele neocomuniste-"policali corecte" ca, cica, ar fi nu stiu cum si nu stiu de ce! Ca pana si Selly care acuza sistemul de invatamant si educatie, asculta manele. 
Pai ce-ati vrea sa asculte? 'pinkfloid'? Si el a fost educat in cadrul sistemului de invatamant facut de generatia asta a noastra de sclavi  comunist.


Nu va pasa ca il bagati  in corzi pe copilul asta care ar fi de vina doar ca:  e tanar, are prieteni, nu crede in epidemia voastra care jigneste  matematica si  nu mai e de acord cu voi care sunteti niste cocliti-depasiti?! . 
Nu va pasa! Pentru ca voi va hraniti cu rautatea pe care o degajati, care va hraneste cancerul,  care se va hrani cu parti din voi la timpul lui. Dar voi nu stiti asta, pentru ca sunteti prea ocupati sa distrageti atentia oamenilor de la adevaratele probleme catre lucruri care nu conteaza.
Cand o sa creasca mare, probabil intr-un an sau doi, Selly o sa-si dea seama si singur ca manelele sunt o atitudine, iar atitudinea promovata de ele este una gresita pentru un idealist care va schimba lumi”, a scris Mihai Mărgineanu pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel