Selly, prima reacție după amenda primită de ziua lui: „Legea e foarte stupidă. În club e voie, dar într-o casă imensă e ilegal” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Selly, Tzanca Uraganu și Costel Biju, foto Instagram
Descriere foto: Selly, Tzanca Uraganu și Costel Biju, foto Instagram

Selly a făcut primele declarații după ce a fost amendat pentru că a organizat o petrecere de ziua sa. Vloggerul este extrem de indignat de modul în care sunt aplicate legile în contextul pandemiei. 

Selly a împlinit 20 de ani în urmă cu cateva zile. Pentru a marca momentul, celebrul vlogger și-a strâns toți prietenii într-o casă din Snagov, unde au chemat lăutari de seamă și au petrecut până în zori, fără să țină cont de restricțiile din pandemie. Petrecerea cu fast a avut loc sâmbătă seara. Duminică, oamenii legii l-au amendat pe vlogger, după ce pe internet au apărut mai multe filmări de la petrecere, în care se putea observa că invitații nu respectă măsurile de siguranță impuse în contextul mademiei de covid. 

 

„Eu am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. Eu chiar cred că pandemia asta există și chiar trebuie să avem grijă. Nu poliția face legea, poliția doar aplică legea și în cazul ăsta oamenii legii doar și-au făcut meseria: au constatat ce s-a întâmplat și au aplicat sancțiuni conform legii. Ei nu au venit acolo. Ei s-au prins abia a doua zi pe la 6 seara când au văzut filmulețe de pe Tik Tok și m-au sunat. Problema e legea. Legea e foarte stupidă, pentru că ar trebui să fie aceeași pentru toți. Și cum e aceeași pentru toți când toate cublurile sunt pline. În club e voie, dar într-o casă imensă cu o curte imensă e ilegal. Pandemia asta durează de un an. Nu-mi spuneți voi mie că nu v-ați chemat prietenii de ziua de naștere”, a explicat Selly într-un video pe YouTube.

Selly, amendat de poliție după petrecerea de ziua lui. Cum a încălcat vloggerul legile din pandemie

 

Mai mult, vloggerul i-a pus la puct pe cei care i-au criticat alegerile muzicale, spunând că gusturile nu se discută. La petrecerea cu pricina, atmosfera a fost întreținută de doi maleniști celebri, care i-au cântat lui Selly până în zori. 

Selly a împlinit 20 de ani. Petrecere cu manele de ziua vloggerului. Tzanca Uraganu, invitat special


„De-asta îmi dă mie lumea în cap. Cum să îmi fie rușine că a venit să-mi câte un om care cântă atât de frumos? Gusturile nu se discută. Toată lumea spune că nu ascultă manele, dar topurile sunt full de manele. (...) Ușor! Că prea v-ați încordat așa! Am 20 de ani. O dată faci 20 de ani în viața asta. Mulți dintre ăștia de 40 de ani care acum stau și mă judecă pe mine și sunt așa elitiști și cu nasul pe sus, când erau de vârsta mea la 20 de ani scuipau semințe în fața blocului și habar n-aveau pe ce pământ trăiesc. Și într-adevăr când aveau ei 20 de ani nu veneau maneliștii să le cânte că n-aveau bani nici să treacă strada, dar ascultau manele la casetofon în fața blocului”, a precizat Selly.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel