Mihai Mălaimare urcă pentru ultima dată pe scena Teatrului Masca: „După ce s-a tot scris că-i interpretez pe alţii, m-am decis să mă interpretez pe mine însumi"

Mihai Mălaimare. captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Mălaimare. captură video YouTube

Mihai Mălaimare va susţine, în weekend, ultimele sale spectacole de la Teatrul Masca

Actorul şi regizorul Mihai Mălaimare va susţine, pe 26 şi 27 august, ultimele sale spectacole de la Teatrul Masca, pe care l-a înfiinţat în 1990, împreună cu Anca Florea, informează un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Mălaimare îşi ia rămas bun de la Teatrul Masca şi îşi serbează ziua de naştere cu one man show-ul în aer liber, "Actorul", în cadrul proiectului "Străzi deschise - Bucureşti, Promenadă urbană 2023", pe Calea Victoriei, în zona Muzeului Naţional de Istorie, de la ora 19,00.

"Actorul meu se întoarce pentru ultima dată, pentru că îmi era dor de scenă, aşa cum o ştiam eu, aşa cum am învăţat eu să o iubesc", a spus Mihai Mălaimare, care sărbătoreşte pe scenă împlinirea vârstei de 73 de ani, alături de 50 de ani de teatru şi 33 de ani de "Masca".

După 33 de ani, Mihai Mălaimare şi Anca Florea se retrag din Teatrul Masca căruia i-au trasat discursul estetic şi traseul artistic în toţi aceşti ani, se arată în comunicatul citat.

"Eu..., după ce s-a tot scris că-i interpretez pe alţii, m-am decis să mă interpretez pe mine însumi", a mai transmis Mihai Mălaimare, citat în comunicat.

Spectacolul "Actorul", un one man show pe un text de Mircea Dinescu, reprezintă declaraţia de dragoste a actorului pentru teatru, cu gustul dulce şi amar al scenei.

Accesul la spectacole este gratuit. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 24 aug 2023, 11:41 | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience