Mihai Bendeac, mărturii tulburătoare despre mama sa: „Ai vrut să mă omori”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram

Miai Bendeac are o relație extrem de apropiată cu mama sa, însă ce a spus despre femeie a uimit pe toată lumea.

Mihai Bendeac nu mai are nevoie de nicio prezentate. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră, iar până de curând era și unul dintre cei mai cunoscuți jurați, fiind implicat în proiectul iUmor, de pe Antena 1. Cu toate acestea, bărbatul s-a arătat mereu a fi extrem de discret, când vine vorba de viața personală, motiv pentru care și-a expus extrem de rar relațiile sau familia pe rețelele de socializare. Totuși, recent acesta a făcut o dezvăluire uluitoare. Mihai Bendeac a spus tuturor faptul că părinții săi nu l-au dorit, motiv pentru care mama sa a încercat să-l avorteze. 

„Deci, aici este policlinica unde mama mea a vrut sa facă un avort, a vrut să mă avorteze. Îi datorez viața domnului doctor, că tu ai vrut să mă omori. Deci, domnul doctor, Dumnezeu să îl ierte, este mama mea și tatăl meu, pentru că părinții mei au vrut să mă omoare.

Lângă sfânta biserică. Fă-ți crucea să te ierte Dumnezeu. Uitați-vă la mine! Sunt eu om să-l omor? Și uite așa am ajuns eu, dragii mei, în viețile voastre, scăpând ca printre urechile acului, ca să spun așa! Și, astfel, o țară întreagă se poate bucura de talentul meu și de opera mea.”, a dezvăluit Mihai Bendeac, potrivit cancan.

Poate te interesează și: Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din țara noastră

 

Mihai Bendeac a vrut să devină fotbalist

Chiar dacă acum nu se vede să profeseze în afara scenei, în copilărie, Mihai Bendeac avea alt vis. Fostul jurat de la Antena 1 își dorea să devină un antrenor de fotbal de succes, antrenându-se cu prietenii săi în fiecare zi. 

„Eram foarte pasionat de fotbal, am rămas însă și în ziua de astăzi pasionat. Mi-am dorit să devin antrenor de fotbal, în sensul în care am citit niște cărți de strategie, după care am încercat să aplic ce am citit, plus filosofia mea, cu cei care erau în jurul blocului. Am început să mă îmbrac foarte elegant, pe ei îi îmbrăcam în niște tricouri croșetate pe care le-am găsit la școală, era destul de dubios, pentru că afară erau 38 de grade, iar ei trebuiau să joace în acele tricouri croșetate. Eram o sumă de lucruri atunci și am început să le dau indicații, care nu prea făceau sens, în realitatea imediată. După trei zile, au revenit la ce făceau înainte. Prima dată am fost jucător, dar pe la 12 ani m-am accidentat și m-am retras. Eram talentat”, își amintea actorul, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. 

Citește și: Mihai Bendeac, în depresie din cauza substanțelor interzise și a alcoolului: „Chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul”

 

Când și-a dat seama că vrea să se facă actor

Drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor. Când și-a dat seama că vrea să-și dedice viața actoriei, Mihai Bendeaca a trebuit să treacă mai întâi peste refuzul categoric al tatălui său, care nu concepea o astfel de viață pentru fiul său. Și în perioada aceea, veniturile mici și viața gera a actorilor era promovată peste tot. 

„Când am avut revelația absolută și am știut că eu urmează să fiu actor, regizor, scenarist și, în principiu, orice are legătură cu acest domeniu, tata a avut o reacție negativă. Chiar îmi aduc aminte că, într-o seară, butona telecomanda. Eu eram la mine în cameră și scriam scheciuri de televiziune… Atenție! Aveam 16 ani. Și nu făceam asta decât dintr-o pasiune răvășitoare. Nu aveam posibilitatea de a le filma.

Nu exista YouTube-ul, nu exista conceptul de vlogging… Cum butona el telecomanda, a nimerit peste un reportaj pe TVR 2, asta îmi aduc aminte perfect. Reportaj realizat într-un cămin studențesc, unde niște studenți la actorie trăiau în condiții extrem de precare. În reportaj, printre altele, se tot revenea la situația salarială a actorilor de teatru, la condiția lor socială și, per total, concluzia era că actorii, altminteri tributari pasiunii lor, sunt cumva damnați, condamnați la o viață trăită în sărăcie”, povestea Mihai Bendeac în cartea sa.

VEZI și: De ce primește Fuego flori de la femei. Mihai Bendeac, declarații surprizătoare: „Am simțit nevoia să comentez live”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel