Mihai Bendeac, șocat de sărutul Deliei cu Loredana Groza. Reacția actorului: „Să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza”

Data publicării:
Delia și Loredana Groza, captura foto Youtube/ sursa iUmor
Descriere foto: Delia și Loredana Groza, captura foto Youtube/ sursa iUmor

Delia și Loredana Groza au încins atmosfera de la iUmor. Cele două dive s-au sărutat în văzul tuturor. 

Delia și Loredana Groza au lăsat cu gura căscată pe toată lumea. Cele două vedete s-au sărutat chiar pe scena de la iUmor. Mihai Bendeac a fost uimit de gestul celor două și nu și-a putut stăpâni uimirea. Imediat după decernarea premiului pentru Cea Mai Spectaculoasă Jurizare în Gala Premiilor, Delia și Loredana Groza nu și-au putut stăpâni emoțiile, așa că s-au lăsat ghidate de entuziasmul și fericirea pe care le-au simțit chiar în acea clipă. 

 

Loredana Groza, imagine indecentă. Artista a renunțat la inhibiții și a arătat tot / FOTO


Premiul pentru Cea Mai Spectaculoasă Jurizare a fost acordat de Loredana Groza. Aceasta și-a făcut apariția pe scena de la iUmor într-o ținută extrem de sexy, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Mihai Bendeac a declarat că blondina este una dintre puținele vedete din România care este într-adevăr un super-star. Juratul a avut doar cuvinte de laudă la adresa vedetei.

 

Loredana Groza, apariție incendiară. Cel mai adânc decolteu din show-biz-ul românesc 


”Loredana face parte din cele 15 – 20 de persoane din showbiz-ul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un super-star. Loredana respiră super-star. Îţi dai seama, once în a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza”, a declarat Mihai Bendeac.

 

Delia Matache, supărată foc pe internet. După ce tânjește vedeta: „Nu sunt bună de nimic, sunt foarte tristă”


Loredana Groza i-a înmânat premiul Deliei, iar aceasta a mers pe scenă pentru a-și primi trofeul. În acea clipă cele două artiste s-au sărutat de două ori, s-au strâns în brațe și și-au adresat cuvinte de laudă. Delia este de părere că acest sărut va rămâne în istorie, în comparație cu cele avute de Mihai Bendeac cu diferite concurente din cadrul competiției. 

 

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Delia: „Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel