Ce meserie ar fi trebuit să aibă Delia: „Nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva”

Data publicării:
Delia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Delia, sursa foto Instagram

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară. Calitățile sale vocale și perseverența au ajutat-o să ajungă pe cele mai înalte culmi are succesului. 

Delia este apreciată foarte mult pentru calitățile sale vocale, dar și pentru stilul nonconformist. Vedeta scoate hit după hit, iar piesele sale ajung imediat în toate topurile muzicale. Chiar dacă puțini știu ce studii are vedeta, aceasta a vorbit deschis în cel mai recent interviu acordat. 


„Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la X Factor. Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a povestit Delia în podcastul “Aproximativ discuţii”.


Delia Matache avea doar 17 ani când s-a lansat în muzică. Chiar de la prima piesă lansată, aceasta a avut parte de un mare succes. Primul concert l-a avut loc la Constanța. Delia își aduce și acum aminte ce și-a cumpărat cu primii bani câștigați din muzică. 


„Eram la Constanța, aveam vreo 17 ani și după un concert N&D am aflat că urmează să fim plătiți. Am fost uimită, adică ei chiar ne dădeau bani pentru că le cântam… Ieșise deja prima piesă, bubuise, știa lumea de noi. De banii ăia mi-am luat nişte inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie negre, aveam bani, îţi dai seama. Pentru mine a fost ceva…”, a adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel