Mihai Bendeac revine în televiziune! Cu ce post TV a semnat acesta, după ce a plecat de la Antena 1

Data publicării:
Mihai Bendeac, captură video Youtube
Descriere foto: Mihai Bendeac, captură video Youtube

Mihai Bendeac a făcut anunțul pe care-l așteptau toți fanii. 

Mihai Bendeac s-a retras brusc din televiziune anul trecut, fără a oferi vreo explicație publicului său. Comediantul s-a aflat timp de câteva sezoane bune la masa juriului iUmor, însă, când toată lumea se aștepta mai puțin, acesta a fost înlocuit. De atunci însă, acesta nu și-a mai făcut simțită prezența pe micile ecrane și nici nu a mai vorbit despre o posibilă revenire la televizor. Se pare însă că în toată această perioadă prezentatorul le pregătea fanilor o surpriză, întrucât Mihai Bendeac a postat acum o fotografie pe rețelele de socializare cu logo-ul de la Pro TV, semn că va reveni cu forțe proaspete.

„Doamne ajută....oriunde numa' să te vedem”

„Felicitări, Mihai! Welcome back, abia aștept să te văd pe sticlă din nou!”

„Abia aștept să te văd la tv, îmi e dor de tine”

„Cu ce emisiune ne vei onora Mihai?”, au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive primit de actor de la fani.

Te poate interesa și: Ce legătură a existat între Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Iubita lui Scărlătescu l-a fascinat pe fostul jurat iUmor

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Ce spunea Mihai Bendeac în trecut, de Pro TV

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac povestea în cadrul unui podcast despre faptul că și în trecut a mai fost contactat de producătorii de la Pro TV. Cu toate acestea, comediantul excludea pe atunci posibilitatea de a apărea la postul concurent, întrucât acesta spunea faptul că nu ar putea niciodată să fie „el”.

”Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru Românii au talent.

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.”, spunea Mihai Bendeac acum ceva timp, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citește și: Mihai Bendeac, mărturii tulburătoare despre mama sa: „Ai vrut să mă omori”

Mihai Bendeac vorbea despre intrarea în politică

Recent, Mihai Bendeac le vorbea fanilor despre o posibilă intrare în politică. Pe atunci nu se știa încă ce se va întâmpla cu cariera sa în televiziune, motiv pentru care toată lumea a crezut că acesta se va reprofila profesional.

„M-am trezit de dimineață, m-am dus la chioșc, mi-am luat Formula As, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, că el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, ăsta este programul meu. Mă gândesc unde să merg la vară: Voineasa, Moneasa… Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt tot mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau înainte. Păi când îți luai un Cielo, când îți luai… Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a declarat Mihai Bendeac, într-un video pe Instagram, potrivit Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel