Mihai Bendeac, motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum. Ce așteptări are actorul de la o femeie

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa foto Instagram/ fotograf Mihnea Irimia
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa foto Instagram/ fotograf Mihnea Irimia

Mihai Bendeac nu își dorește să ajungă în fața altarului alături de o femeie. Care este motivul?

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. Acesta se bucură de un succes imens pe plan profesional, chiar dacă pe plan amoros lucrurile nu sunt stau foarte bine. Mihai Bendeac a fost adesea întrebat de ce nu vrea să se căsătorească. Acesta și-a concentrat toată atenția pe carieră și spune că singurătatea a devenit un viciu pentru el. 


„Mă simt foarte bine în această ipostază, dar am și niște momente în care mă uit în jur și mă întreb dacă sunt bine unde sunt, dacă nu cumva am nevoie de altceva. Am fost extrem de afectat în relația cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate”, a declarat Mihai Bendeac pentru Antena Stars.

 

Lavinia Petrea a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac: „Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”


Mihai Bendeac este foarte atent la comportamentul unei femei. Acesta spune că are câteva metode prin care reușește imediat să își dea seama ce tip de femeie are lângă el. Chiar dacă acesta este capabil să se îndrăgostească foarte rapid  la prima vedere, nu aspectul fizic este cel care îl cucerește pe actor. 


„Primul lucru la care mă uit la o femeie este modul în care se raportează la cei care oferă servicii. Eu cred că acolo vezi cu adevărat caracterul unui om. Dacă vrei să cunoști pe cineva întreabă doamnele de la curățenie despre acel om. Asta urmăresc cel mai mult la oameni și cred că asta ne definește cu adevărat”, a mai adăugat actorul. 

 

Mihai Bendeac, fotografie inedită din adolescență. Ce detaliu au observat fanii / FOTO

 

Actorul a visat dintotdeauna la notorietate, iar asta l-a împins să muncească zi și noapte.

 

”Eu mi-am dorit foarte mult notorietatea. Și visam la ea. Stăteam ore în șir și dădeam autografe imaginare. Dacă ești anxios și ai atacuri de panică, e greu să fii celebru. Dar este necesar pentru ceea ce vreau să fac eu cu viața mea. Sunt momente când mi-aș dori să fiu mai normal. Am devenit deranjant eu pentru mine. Și nu exagerez”, a spus Mihai Bendeac, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel