Lavinia Petrea a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac: „Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”

Data publicării:
Mihai Bendeac și Lavinia Petrea, colaj/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac și Lavinia Petrea, colaj/ sursa foto Instagram

Mihai Bendeac a făcut o declarație șocantă despre Lavinia Petrea. Cei doi au fost colegi de liceu. 

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România, dar și cel mai râvnit burlac din showbiz. Actorul este preocupat de cariera sa și are multe proiecte frumoase în prezent de care se ocupă, dar nicio femeie din viața lui nu a reușit să îl convingă până acum să meargă în fața altarului. 


Actorul a mărturisit în timpului emisiunii iUmor că a fost coleg de liceu cu Lavinia Petrea. Cei doi au învățat în aceeași clasă timp de 4 ani de zile, iar frumoasa prezentatoare l-a plăcut pe actor în primii doi ani. Chiar dacă știa de sentimentele colegei sale, actorul nu a dat curs acestora, iar acum regretă profund. 


„După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu ca un cretin ordinar ce sunt, nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a declarat Mihai Bendeac.


Marele secret a fost dezvăluit după ce diriginta lui Mihai Bendeac a venit în emisiunea iUmor și le-a arătat tuturor o poză din perioada liceului. Oamenii au observat imediat apropierea dintre actor și Lavinia Petrea, iar Mihai Bendeac a vrut să fie sincer și să le mărturisească fanilor adevărul din acea perioadă. 

 

Mihai Bendeac nu are gânduri de însurătoare. De ce nu își dorește actorul să ajungă în fața altarului?

 

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință”, a spus Mihai Bendeac, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. 

 

Citește și: Andreea Raicu a pozat nud la 43 de ani: „Mai avem și altele și și mai și. Să le postăm sau....” /FOTO

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel