Mihai Bendeac, fotografie inedită din adolescență. Ce detaliu au observat fanii / FOTO

Data publicării:
Mihai Bendeac, sursa instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, sursa instagram

Mihai Bendeac și-a surprins fanii cu o fotografie rară din perioada adolescenței. Aceștia abia l-au recunoscut pe actor.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta s-a remarcat de la o vârstă fragedă în lumea teatrului, iar scena îi este o a doua casă. 

Toată lumea îl știe pe Mihai Bendeac din aparițiile televizate sau de pe rețelele de socializare. Actorul este un bărbat râvnit de multe femei, însă puțini știu cum arăta el în perioada copilăriei. Recent, cu ocazia Zilei Adolescenților, acesta a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii rare din trecut. Trăsăturile vedetei sunt aproape neschimbate, însă un detaliu le-a captat imediat atenția fanilor. 

Mihai Bendeac, declarație de dragoste din partea Celiei. Actorul a făcut dezvăluiri din relația cu artista: "Am suferit ca un câine"

Ei bine, în fotografie, Mihai Bendeac apare cu o podoabă capilară extrem de bogtă, făcându-l pe actor aproape de nerecunoscut. Artistul s-a autodescris în fotografia respectivă ca fiind „superb”, dovedind că își cunoaște foarte bine atuurile.

„Superb! , #ziuaadolescentilor”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel