De ce primește Fuego flori de la femei. Mihai Bendeac, declarații surprizătoare: „Am simțit nevoia să comentez live”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bnedeac și Fuego/ captură TV, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bnedeac și Fuego/ captură TV, colaj foto

Mihai Bendeac a făcut declarații surprinzătoare despre Fuego.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Bendeac este foarte sincer și spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Actorul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. 

Mihai Bendeac, declarații surprizătoare despre Fuego

Recent, Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea, după ce a făcut câteva declarații la adresa lui Fuego. Actorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa artistului.

„M-am nimerit într-o noapte, înainte să mă culc, și am văzut treaba asta. Și am simțit nevoia s-o comentez live. Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că mie mi se pare că Fuego e foarte șmecher, jur. Există artiști români- Fuego, Ștefan Bănică Jr., Loredana, Andra, Delia, Florin Salam- care pe scenă... stai cuminte că se dă cu praf de liniște. Dar în același timp mă uitam la construcția din jurul lui Fuego și mi se pare. Mi se pare că marketingul este absolut senzațional, este genial.”, le-a transmis Mihai Bendeac fanilor lui, pe InstaStories.

Mihai Bendeac, despre Fuego: „Omul este o legendă”

Actorul a recunoscut că îl consideră pe Fuego unul din legendetele muzicii românești. Totodată, Mihai Bendeac nu a putut să nu remarce faptul că artistul este foarte iubit și chiar primește flori de la femei, în timupl concertelor. 

„Îmi vine să plâng la mormânt străin(...) E șmecher omul. E și ceva religios în tot ce înseamnă Fuego. E genial, toată construcția este genială.... și toate chestiile astea sunt pe bune, adică chiar vin femei cu buchete de flori. A trecut mult timp, oprisem filmarea, dar el primește în continuare flori. Incredibil! De unde atâtea flori? Incredibil! Deci au fost flori cât a durat melodia și încă nu le-a primit pe toate.(...) Omul este o legendă, nu glumesc. Este absolut genial.”, a adăugat actorul, în timp ce viziona concertul.

Drama prin care trece Paul Surugiu

Pe Fuego îl cunoaște toată lumea în ziua de astăzi. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, dar și unul dintre simbolurile Crăciunului, întrucât are un amplu repertoriu de colinde, care ajută românii să întâmpină în fiecare an mai repede sărbătorile. Totuși, chiar dacă toată lumea îl recunoaște după acest pseudonim, Paul Surugiu a dezvăluit faptul că, în realitate, nu știe cum să scape de numele de scenă care l-a făcut atât de consacrat. 

„Casa de discuri de la vremea aceea mi-a spus să facem un album, dar mi-a zis că nu merge să mă lansez cu Paul Surugiu. Trebuie un pseudonim. Așa s-a născut Fuego, datorită lor, practic așa s-a născut proiectul. Dacă eram sub numele de Paul Surugiu poate nu reușea acest proiect, așa era pe vremea aceea, dar acum nu știu cum să scap de Fuego. O să mai pot să scap? Eu vorbesc serios. Pe toate afișele scriu: Paul Surugiu, dar Fuego mare, pentru că așa mă cunoaște lumea, dar nu se mai leagă cu ce cânt acum.”, a declarat Paul Surugiu, în cadrul podcastului „Lucruri Simple”, realizat de Horia Brenciu. 

Fuego, confundat ani la rând cu fiul Irinei Loghin

O altă dezvăluire inedită făcută de Fuego în cadrul podcastului este faptul că, după videoclipul „Împodobește mamă bradul”, filmat alături de Irina Loghin, toată lumea credea că cei doi sunt, într-adevăr, fiu și mamă. Confuzia s-a făcut și din cauza coincidenței de nume pe care artistul, dar și fiul interpretei de muzică populară, îl poartă.

„Oamenii credeau că eu sunt fiul Irinei Loghin, după clipul de la „Împodobește mamă bradul”. Ei credeau că eu sunt Ciprian. Toate s-au legat într-un fel anume. Doamna Irina l-a născut pe Ciprian înainte cu două-trei luni ca mama să mă nască pe mine. Suntem de aceeași vârsta. Mama atunci a zis: „Dacă pe fiul Irinei Loghin îl cheamă Ciprian, îi dau și eu numele acesta”. Bunica voia Paul și atunci au zis să-mi dea două prenume. Și atunci eu sunt Paul Ciprian, mie toți îmi zic Cipi.”, a mai dezvăluit el. 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel