Mihai Bendeac a răbufnit. Actorul a povestit prin ce teroare trece în fiecare zi, în zona casei sale: “Jur că încerc să fiu un om bun, dar…”

Data publicării:

Mihai Bendeac nu s-a mai putut abține și a povestit prin ce teroare este nevoit să treacă în fiecare zi, in apropiere casei sale. 

Mihai Bendeac a povestit, pe rețelele de socializare, cum a ajuns să fie în fiecare zi terorizat, chiar în preajma casei sale. Mai exact, actorul este deranjat de oamenii străzii, care nu lasă trecătorii în pace. Sătul să fie terorizat în fiecare zi de către aceștia, Mihai Bendeac nu s-a mai putut abține și a publicat câteva imagini în mediul online, acolo unde a făcut și un apel către Primăria sectorului 3. 

Mihai Bendeac este terorizat în fiecare zi

În timp de ce îndrepta spre casă, Mihai Bendeac a filmat câteva momente în care un om al străzii stă la geamul mașinii sale și îi cere bani. Actorul susține că asta se întâmplă în fiecare zi și că trecătorii și locuitorii sunt terorizați de către ei.

‘’Sunt mulți. Nu vor să muncească, au motive gen ‘’N-am buletin...’’. Sunt o persoană miloasă de felul eu. Dar aș vrea să ajung în liniște și civilizație acasă...Nu e ok să știu , de fiecare dată când merg spre casă, faptul că trebuie să trec prin asta’’, a scris actorul pe rețelele de socializare.

Mihai Bendeac: „Uneori, sunt agresivi. Te înjură dacă nu le dai!”

Mibhai Bendeac locuiește pe cel mai mare bulevard din Capitală și susține că este „ireal” ce se întâmplă. Actorul a povestit că uneori devin agresivi dacă nu le dai dani, iar femeile care se întorc târziu de la seriviciu le este frică să treacă prin zonă. Totodată, Mihai Bendeac a precizat că a încercat să-i ajute cu locuri de muncă sau centre ce plasament, însă au refuzat categoric. 

‘’Aș vrea sĂ fiu bine înțeles. Încerc să ajut cât pot pe care au nevoie. Jur că încerc să fiu un om bun. Dar există oameni care stau în scaun cu rotile și găsesc o cale de a fi utili societății și celor din jur. Aici, repet, pe cel mai mare bulevard al țării, în centrul Bucureștiului, este ireal ce se întâmplă. Sunt mulți. De toate vârstele. Uneori, sunt agresivi. Te înjură dacă nu le dai, oricât ai fi tu de ‘’Bendeac’’. Se c***ă la intrarea în imobil. Fac gălăgie noaptea. Am vecine, femei, care ajung noaptea de la job și merg tremurând de la mașină până la intrare. Nu este ok!!! Le-am propus să-i ajut să-și facă buletine. Să-i ajut cu centre de plasament, de reabilitare, cu locuri de muncă. Vax albina, crema puca’’, a mai scris acesta în mediul online.

Citește și: Mihai Bendeac, reacție neașteptată, după ce două domnișoare l-au anunțat că va deveni tată: „Mi-a trimis ecografia...”

Tatăl lui Mihai Bendeac nu a vrut ca acesta să devină actor: "Asta vrei tu să trăiești?"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel