Mihai Bendeac, reacție neașteptată, după ce două domnișoare l-au anunțat că va deveni tată: „Mi-a trimis ecografia...”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bendeac, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bendeac, instagram

Mihai Bendeac a povestit cum a reacționat în momentul în care două fete l-au anunțat că sunt însărcinate cu el. 

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc. De-a lungul timpului, relațiile celebrului actor au stârnit mai multe controverse, mai ales pentru faptul că acesta a refuzat întotdeauna ideea căsătoriei și chiar a realizat un tatuaj care să simbolizeze acest lucru. Pe degetul inelar, juratul de la iUmor a scris „niciodată” (never), semn prin care și-a arătat foarte clar intențiile.

Mihai Bendeac și Roxana Vancea au format un cuplu mai mult timp, până când relația s-a rupt și fiecare a pornit pe drumul lui, bruneta devenit ulterior soție și viitoare mămică cu un alt bărbat. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cu cine s-a iubit actorul înainte de relația cu Roxana Vancea.

Ei bine, marea dragoste a lui Mihai Bendeac a fost o tânără actriță pe nume, Andreea Vasile. Cei doi au ajuns să se logodească, însă, ulterior și-au seamă că o căsătorie nu este ce mai bună soluție. La scurt timp, Mihai Bendeac și Andreea Vasile au decis să meargă pe drumuri separate.

Acum, Mihai Bendeac este singur, iar femeile fac tot posibilul să-i atragă atenția. 

Cum a reacționat Mihai Bendeac după ce a aflat că va deveni tată

În cadrul unui interviu, Mihai Bendeac  a vorbit despre două situaţii care au reuşit să îl marcheze. Actorul a povestit cum două fete l-au anunțat că a devenit tată.

„Aproape sigur că sunt steril, nu ai cum. Până la vârsta asta mi s-a întâmplat de două ori să vină cineva să spună: Am rămas însărcinată. O dată s-a demonstrat ulterior că era o nebunie de 18 ani, ca să arate nu știu ce. Noroc că am vorbit cu mama ei.

A doua oară, cineva care nu mi-a mai dat un semn vreo 4 luni de zile, după care mi-a trimis mesaj că e în Paris, în orașul iubirii și mi-a dat o fotografie, o ecografie și cu mâna ei cu perfuzia.

Mi-a trimis ecografia ca să vadă cum reacționez, au fost niște lucruri pe care nu le pot reproduce aici. După care mi-a trimis acea fotografie cu branula la câteva zile distanță și mi-a zis: Hai că ai avut noroc, am făcut avort spontan”, a povestit în urmă cu ceva timp Mihai Bendeac, în podcastul lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel