Tatăl lui Mihai Bendeac nu a vrut ca acesta să devină actor: "Asta vrei tu să trăiești?"

captură video Youtube/ iUmor
Descriere foto: captură video Youtube/ iUmor

Mihai Bendeac nu a fost susținut de tatăl său pentru a urma cariera de actor.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Puțin știu însă și momentele mai puțin plăcute din viața artistului. Unele dintre ele au fost reprezentat de episoadele din copilărie, când acesta își dorea cu orice preț să intre în acest domeniu, în timp ce tatăl lui nici nu voia să audă de acest lucru.

„Când am avut revelația absolută și am știut că eu urmează să fiu actor, regizor, scenarist și, în principiu, orice are legătură cu acest domeniu, tata a avut o reacție negativă. Chiar îmi aduc aminte că într-o seară, butona telecomanda. Eu eram la mine în cameră și scriam scheciuri de televiziune… Atenție! Aveam 16 ani. Și nu făceam asta decât dintr-o pasiune răvășitoare. Nu aveam posibilitatea de a le filma. Nu exista youtube-ul, nu exista conceptul de vlogging… Cum butona el telecomanda, a nimerit peste un reportaj pe TVR 2, asta îmi aduc aminte perfect. Reportaj realizat într-un cămin studențesc, unde niște studenți la actorie trăiau în condiții extrem de precare., scrie Mihai Beandeac în cartea sa intitulată „Jurnalul unui burlac”, potrivit impact.ro

„Tata m-a chemat să văd reportajul respectiv”

Actorul își amintește cum tatăl său nu-și dorea ca el să urmeze această meserie din cauza câștigurilor salariale extrem de mici, pe care actorii mai puțin norocoși le au, în general. Mihai Bendeac spune că acesta a fost un gest extrem de iubire, din partea tatălui său, care își dorea ce este mai bun pentru viitorul băiatului său. Cu toate acestea, actorul a trecut însă peste cele spuse de acesta și și-a urmat calea. 

În reportaj, printre altele, se tot revenea la situația salarială a actorilor de teatru, la condiția lor socială și, per total, concluzia era că actorii, altminteri tributari pasiunii lor, sunt cumva damnați, condamnați la o viață trăită în sărăcie. Tata m-a chemat să văd reportajul respectiv, spunându-mi: ‘Asta vrei tu să trăiești?!’ Iubindu-mă enorm, el încerca să mă convingă să renunț la ceea îmi propusesem, pentru că în ceea ce își proiecta mintal legat de viitorul meu, dragostea îl împingea spre o gândire pragmatică…”, a continuat acesta.

Astrograma lui Mihai Bendeac

Astrologul Daniela Simulescu i-a făcut recent și astrograma actorului, căruia îi prevede extrem de multe surprize pe plan profesional anul acesta.

"Marea Conjuncție Jupiter-Neptun din 12 aprilie va tranzita dubla Venus-Marte din Pești, din astrograma lui Bendeac. Nivelul de inspirație/creativitate va fi unul uimitor, iar dorința de iubire va crește. Cu siguranță, vom auzi știri interesante despre viața lui profesională, dar și despre cea personală! Ba chiar aș putea spune că vor urma doi ani de neuitat pentru Mihai Bendeac!", a transmis astrologul Daniela Simulescu, redactor şef Astrosens. 

"Un rebel, şi-a impus propriile reguli. Dar când ai planeta artiştilor şi a acţiunii în Peşti..."

„Mihai Bendeac s-a născut pe 16 februarie 1983. Avem de-a face cu un nativ Vărsător. Și nici nu ar fi greu să ne dăm seama de acest lucru. Spun asta pentru că Mihai Bendeac a fost dintotdeauna un nonconformist, un rebel, independent, și-a impus propriile reguli, dar s-a demonstrat a fi un adevărat vizionar și căutător al adevărului. Luna se afla în Berbec în momentul nașterii sale. Cu alte cuvinte, are o nevoie permanentă de a-și consuma energia, chiar inepuizabilă, câteodată într-un mod mai impulsiv. De asemenea, poziția Lunii îl face să perceapă totul ca pe o luptă, de aici ambiția și spiritul competitiv. Spunea deseori că voia să fie primul sau cel care este de neuitat. Nu degeaba nu i-a fost teamă niciodată să aleagă personaje importante, să fie deschizător de drumuri pentru alți colegi. Mercur în Vărsător îl face inteligent și foarte intuitiv, iar careul acestuia cu Saturn îi conferă mult sarcasm și ironie. 

Dar să vorbim acum despre conjuncția Venus-Marte în semnul Peștilor. Când ai planeta artiștilor și cea a acțiunii în semnul cel mai alunecos, fermecător și adaptabil, cu siguranță avem un nativ care se poate transpune în absolut orice ipostază sau să umble în “pantofii” oricui. Ca să nu mai spunem de creativitatea fără limite. Capacitatea sa de empatie este uimitoare, până într-acolo încât să se piardă total, să se implice trup și suflet în orice poveste. Iar Nodul Sud în Capricorn este responsabil pentru puterea sa de a se disocia de propria persoană atunci când interpretează un personaj, fie el Roby Roberto sau Alexandru Vișinescu", a mai spus astrologul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 14 iun 2022, 09:30 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience