Mihaela Tatu, secretul unei vieți fericite. Vedeta a descoperit rețeta: „Așa am fost de mică. O stare de echilibru este binevenită în viața oricui”

Data publicării:
Mihaela Tatu, foto Facebook
Descriere foto: Mihaela Tatu, foto Facebook

Mihaela Tatu a dezvăluit cum reușește să-și mențină în fiecare zi zâmbetul pe buze. 

La cei 59 de ani pe care îi are, Mihaela Tatu continuă să fie o sursă de inspirație pentru foarte multe femei. Fosta prezentatoare TV este plină de energie, lucru pe care-l insuflă cu ușurință și celor din jurul ei și pare că trăiește intens fiecare zi din viața sa. Mai mult, vedeta susține că a descoperit rețeta fericirii, care este sursa mai multor factori. 

"Înainte de orice, trebuie să recunosc că temperamentul meu dominant este sangvin, de unde rezultă că sunt o extrovertă prin excelență. Este un dar al naturii. De la mama și de la tata mai un strop mai multă energie ca un om obișnuit. Așa am fost de mică. Deci sunt doi factori genetici care contribuie la felul meu ludic și poate cu mai multă bună dispoziție și energie.

Totuși, energia se termină și ea la un moment dat, iar dacă nu ne gândim la un program de somn cât, citisem undeva că o femeie are nevoie de mai mult somn ca un bărbat, are nevoie de somn atât cât are nevoie corpul. Deci dormim atât cât are nevoie corpul, nici mai mult și nici mai puțin.

În altă ordine de idei, ca să am o stare de bună dispoziție îmi place să încep zilele devreme. Să fie soare, dar nu e obligatoriu. Să ies cu câinele la plimbare, dar nu este obligatoriu. Să iau un mic dejun care să îmi placă, dar nu este obligatoriu", a mărturisit Mihaela Tatu, pentru WOWbiz.ro.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Tatu, motivul pentru care a renunțat la cariera în televiziune: "Prietenii îmi reproșează că m-am călugărit"

Cum își găsește în fiecare zi starea de bine

Mai mult, când vine vorba de zâmbetul pe buze pe care îl afișează în fiecare zi și de starea sa optimistă, Mihaela Tatu spune că își impune întotdeauna o astfel de stare de spirit. Totuși, necazurile sunt inevitabile, recunoaște vedeta, care mărturisește că în astfel de situații mai grele trebuie să te gândești că totul este trecător, iar soluțiile sau zilele mai bune vor veni și ele. 

"Eu îmi doresc să fiu bine și să am o stare bună, însă nu putem să o avem în fiecare zi, dar atunci când sunt factori care ne influențează și care ne întristează, cred că ar trebui să gândim că totul este schimbător și trecător. Totul se schimbă, dacă nu aceeași zi, într-o zi, iar dacă nu se schimbă într-o zi, sigur se schimbă într-o săptămână.

O stare de echilibru este binevenită în viața oricui. În ultimii ani, am învățat că nu trebuie nici să emitem judecăți despre oameni pentru că nu suntem în locul în locul. Asta îți aduce o stare de liniște, pentru că toată energia se întoarce spre propria ființă. Mă gândesc mereu și ce să fac ca să îmi fie bine, dar și ce să fac pentru ceilalți, un gest care să îmi aducă și mie o stare de bine, cam acestea ar fi secretele. Pe de altă parte, simțul umorului cred că este tot nativ. Îmi place să mă bucur și să caut starea de bine din fiecare situație", a dezvăluit îndrăgita vedetă.

Citește și: "Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot". Mihaela Tatu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost diagnosticată cu fibrom uterin

Mihaela Tatu, sfaturi pentru o viață fericită

Nu în ultimul rând, Mihaela Tatu a oferit și câteva sfaturi excepționale pentru femei, astfel încât acestea să învețe să fie fericite în viața de zi cu zi, indiferent de impedimentele pe care aceasta le aduce. 

"În primul rând, cred că trebuie să existe un soi de solidaritate între noi. Să existe momente așa cum erau momentele de clacă de odinioară la bunicii noștri. Cred că acesta ar fi lucru care ne-ar propulsa, să nu mai existe egocentrismul și egoismul din zilele noastre și să trăiești numai pentru tine, observând numai defectele celorlalți. (...) Când spui iubește-te pe tine, asta nu înseamnă că trebuie să te gândești doar să mănânci mâncare bună sau să mergi doar la cosmetică și coafor. Când te iubești pe tine, ai grijă de starea sănătății tale, atât mintală, cât și a fizicului, dar și a sufletului. Atunci lucrurile se schimbă, când vom reuși să renunțăm la orgolii și la vanități, atunci cred că lucrurile ar sta diferit.

Ar trebui să iertăm cu mai multă ușurință pentru că nimeni nu este perfect, iar cel mai important este faptul că ar trebui să avem mai multă atenție la cuvânt. Aruncă cu foarte multă ușurință unele cuvinte", a co tinuat aceasta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel