Mihaela Cernea, o nouă viață după divorțul de Costin Craioveanu. Ce decizie a luat artista: „Dacă nu ai curaj, nu faci prea multe”

Data publicării:

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat oficial în luna septembrie a anului trecut. Iată cum și-a transformat artista viața, după despărțirea de celebrul pictor. 

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au pus capăt unui mariaj de 18 ani. Se iubeau de 21 de ani și au împreună doi copii, Leon, de 16 ani și Leia, de 13 ani. Despărțirea nu a fost una discretă, așa cum și-ar fi dorit artista, care mereu și-a ținut viața de familie privată.

S-a lăsat cu scandal, cu vorbe grele din partea fostului partener, dar, într-un final, lucrurile dintre cei doi s-au liniștit. 

În timp ce Costin Craioveanu și-a refăcut complet viața și chiar s-a și recăsătorit, la doar trei luni de la divorț, Mihaela Cernea își investește banii și energia în afaceri.  Vedeta este, mai nou, proprietara a două cluburi în Centrul Vechi, dar și a unei săli de fitness.


„Da, este tot în centrul vechi. Chiar astăzi este lansarea. Mi-a venit ideea, tot așa, sunt lucrurile care îmi plac mie. Mă refer la asta cu fitness-ul, cu sportul, cu clubăreala, cu muzica. Da, este aici în Cotroceni, merge foarte bine! Cred că așa trebuie să facem în viață, dacă nu ai curaj, nu faci prea multe, stai la căldurică, în plăpumioară”, a declarat aceasta pentru spynews.ro.

Ce spune artista despre scandalul divorțului


„S-a fabulat foarte mult pe marginea subiectului tocmai pentru că eu nu am vrut să discut despre asta și în continuare nu vreau. Mi se pare intim și personal, dar bătăi, nu. Nu suntem genul ala de oameni.

Nu sunt dezamăgită pentru ceea ce mi s-a întâmplat. Cred că viața așa este. Are suișuri și coborâșuri. Nimeni nu are viața perfectă pentru că unele sunt bune, altele rele. Important este cum ești tu și cum te simți înauntru. Eu momentan sunt extrem de ocupată. Am multe de organizat.”, a precizat aceasta.

Costin Craioveanu a anunțat pe Facebook că s-a recăsătorit

Controversatul pictor Costin Craioveanu și-a anunțat prietenii, chiar în prima zi a anului, că s-a recăsătorit. Noua sa soție, pe nume Ada, îi poartă deja numele. 

 

„Azi 1.01.23 de ziua Sfântul Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie, cu doi copii frumoși și talentați cu momente frumoase iubire și respect cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground.

Tatăl meu îmi spunea că nu poți fi "sclav" la doi stăpâni. Am ales acest drum, bun, prost doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasa și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani.”, a scris Costin Craioveanu pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel