Mihaela Bilic, ALIMENTELE pe care nu trebuie să le consumăm de Paște. Medicul nutriționist trage un semnal de alarmă

Mihaela Bilic, captură foto PRO TV
Descriere foto: Mihaela Bilic, captură foto PRO TV

Mihaela Bilic a dat câteva sfaturi prețioase pentru masa de Paște.

Mihaela Bilic vine cu câteva sfaturi prețioase, cu o săptămână înainte de Paște. Aceasta a dezvăluit câteva alimente, pe care nu ar trebui să le consumăm în această perioadă, dar și care sunt combinațiile pe care nu ar trebui să le facem, dacă nu vrem să avem probleme cu kilogramele în plus sau chiar digestive.

Pentru ouăle de Paște trebuie să folosim o vopsea de calitate, care să nu treacă de coajă, spune nutriționistul. Cât despre salate, Mihaela Bilic spune că există 3 tipuri de care este bine să ne ferim: salata de boeuf, care are prea multă maioneză și pică greu, salata de icre și salata de vinete, potrivit playtech.ro

Mihaela Bilic recomandă consumul de drob

Nu toate preparatele de Paște sunt interzise, spune medicul nutriționist. Drobul este un aliment recomandat, anti-anemic, regăsindu-se extrem de multe vitamine, în organele din care este produs. Acest lucru face ca drobul să fie un aperitiv perfect pentru masa de sărbătoare, fiind și ușor de digerat.

Medicul nutriționistul trage un semnal de alarmă asupra dulciurilor specifice de Paște

Când vine vorba de dulciuri, Mihaela Bilic atrage atenția asupra unui aliment, regăsit pe mesele tuturor românilor. Aceasta nu spune să renunțăm de tot la acest preparat, dar să avem grijă la cantitatea de zahăr pe care o folosim.

„Însă atenție și aici la mâna care pune zahărul! Avem această „generozitate” și nu realizăm că în momentul în care punem prea mult zahăr acoperim toate aromele. O pască trebuie să aibă gustul acela de făină, de cereale, de brânză, de ce să pui atât de mult zahăr? Pasca nu e prăjitură, e mai degrabă un produs de panificație, este o pâine cu brânză un pic îndulcită.

Cuvântul prăjitură presupune un aliment care să fie în primul rând dulce, or pasca este ca orezul cu lapte. Dacă vrei să faci un orez cu lapte fără niciun fel de zahăr, vei constata cu surprindere că laptele are gust dulceag, orezul are gust dulceag și că e un dulce care te satisface, mai ales dacă ai făcut un detox de zahăr. După un detox de zahăr, pasca, orezul cu lapte, banana pot să fie variante perfecte pentru dulce”, a spus Mihaela Bilic, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 16 apr 2022, 12:19 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience