Mihaela Bilic, adevărul despre despărțirea de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu: „Te rog doar să nu mă urăști pentru asta”

Data publicării:
Mihaela Bilic, foto Facebook
Descriere foto: Mihaela Bilic, foto Facebook

Mihaela Bilic și medicul estetician Constantin Stan au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 13 ani, dar care s-a terminat brusc, în urmă cu 10 ani. Celebrul nutriționist a dezvăluit abia acum motivul.

Mihaela Bilic, în vârstă de 51 de ani, este unul dintre cei mai apreciați medici nutriționiști din România. A muncit enorm pentru acest renume și, spune ea, succesul a venit și cu multe sacrificii. Într-un interviu pentru revista Formula AS, vedeta dezvăluie că până la vârsta de 40 de ani a trăit ca un robot: tot ce a făcut a fost să muncească și să își pună cariera pe primul plan. Apoi, ceva s-a întâmplat, iar viața ei s-a schimbat radical. 

 

“Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să trăiesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam notorietate, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți, cu doctorul Constantin Stan, alături de care făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie. Eram de neoprit. Știam să fac în timp record bagaje pentru o zi, pentru trei zile sau pentru o săptămână. Puteam să conduc 2000 de km fără să beau apă. Odată, când am mers împreună la o conferință, am făcut București-Veneția fără oprire. Iar București-Bacău, unde se afla clinica de operații estetice, eram în stare să fac dus-întors, de două ori în aceeași zi, deci patru drumuri”, a dezvăluit Mihaela Bilic, într-un interviu pentru Formula AS.

Momentul în care Mihaela Bilic a avut o revelație


„Eram un șofer extraordinar, aveam un Audi A6 Quattro și, fiindcă îl tot schimbam la fiecare doi ani, deci eram un client VIP, dealerul Audi m-a invitat într-o zi în Germania, la un drive test, ca să încerc noul Audi A8. Îmi amintesc și acum, am plecat, moartă de oboseală, dar cu părul perfect coafat. Pe aeroportul din Berlin ne așteptau 25 de Audi-uri superbe. A fost dragoste la prima vedere, nu mai văzusem atâta perfecțiune și eleganță. M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șoferul mi-a zis: „Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pentru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie.”


A pus capăt relației cu Constantin Stan

Avea o carieră de succes și o relație înfloritoare, amândoi medici, o echipă imbatabilă. Însă ceva lipsea, iar ea a decis să pună capăt poveștii de iubire și să se reinventeze. 

„Abia atunci mi-am dat seama că așa e. Parcă era primul moment din viața mea când simțeam ceva. Și m-am întrebat: „Dar eu ce am făcut până acum? Până acum de ce nu am simțit?” Și m-am întors la București, am pus mâna pe telefon, am sunat la Bacău și am zis: Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit. Nu știu exact ce vreau, dar încerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta”, a adăugat Bilic.

După această decizie, vedeta spune că au urmat niște ani de căutări, în care s-a reconstruit, bucată cu bucată. 

“Au urmat niște ani intenși și zbuciumați, în care a fost pe viață și pe moarte, în care am petrecut și momente de disperare când am stat și am plâns pe covor, și momente de fericire intensă, în care am descoperit cine sunt, în care am avut și certitudini, și îndoieli, în care am făcut curățenie generală în interior și am învățat să mă ascult, fiindcă nu știam mai nimic despre mine”, a mai spus Mihaela, potrivit sursei citate mai sus.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel