Micutzu, prins în fapt de dentist: „Tu spargi cumva semințe?”. Detaliul care l-a dat de gol pe comediant / FOTO

Cosmin Nedelcu - Micutzu este un mare fan al semințelor, afirmă un celebru stomatolog, care a descoperit urmele lăsate de acest obicei pe dantura comediantului. 

Ana Cichirea, stomatologul care i-a ținut piept Danei Budeanu, lovește din nou. De data aceasta, în dantura lui Micutzu. Evident, nu la propriu, ci la figurat. Celebrul stomatolog a analizat dantura comendiantului și a descoperit că acesta sparge semințe în mod regulat. Detaliul care l-a dat de gol pe acesta este „un traumatism” de pe elementul 11, care ar părea o urmă clară lăsată de semințele sparte de-a lungul vremii. 

„Dragă Micutzu, 
De la o micutză la un micutz, am o întrebare. Tu spargi cumva semințe cu elementul 11 a cărui muchie incizală pare a fi traumatizată de un fenomen mecanic repetat? 
Dacă nu vrei să-mi răspunzi, nu e supărare. 
Mă uitam și eu, ca tot omu’, pe Tik Tok…
Cu drag, 
    doar un dentist!”, este mesajul postat de Ana Cichirea pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini cu Micutzu. 

 

 

Și Feli a fost analizată de celebrul medic stomatolog

 

Potrivit medicului, Feli Donose și-ar fi refăcut dantura, după ce, la prima încercare, rezultatul ar fi fost unul dezastruos.

Citește și: Dana Budeanu, acuzată că a copiat de la designeri internaționali: „Ai apăsat butoane greșite”


„Dacă vorbesc cu tine și în loc să mă uit în ochii tăi ți se pare că mă uit în gura ta, să știi că nu ți se pare.
Chiar mă uit.
Nu pot să mă abțin. 

Așa și cu Feli.
O ascult, îmi place mult vocea ei și de curând am observat o schimbare majoră în bine.
Nu știu unde, cum, când și cine este responsabil de această transformare în zâmbetul talentatei cântărețe, dar mă bucur tare mult să văd că a luat această decizie.

De ce “bârfesc” cu voi acest lucru? Pentru a atrage atenția asupra diferenței între cele două reabilitări dentare, ambele cu scop estetic, ambele cu coroane, ambele făcute de către un medic dentist contra unui cost.
Primul rezultat este dezastruos, al doilea spectaculos.
De ce?
Pentru că reabilitările orale estetice sunt dificil de realizat și nu toți medicii au pregătirea, aparatura, materialele necesare, echipa de colaboratori specializați disponibilă pentru a face corect acest lucru.
Reconstrucțiile dentare trebuie INTEGRATE în funcționalitate, în estetica zâmbetului, în estetica facială și, foarte important, trebuie să respecte limitele spațiului biologic (atenție la gingie!).
Nu mereu, dar de cele mai multe ori aceste tratamente necesită colaborare interdisciplinară între medicul dentist și ortodont, chirurg, parodontolog, endodont și tehnician, un timp îndelungat de tratament, costuri financiare mari și multă răbdare.
Orice compromis va fi un minus pentru rezultatul final, iar unele alegeri neinspirate pot avea efecte dezastruoase pe termen lung, fiind foarte dificil de corectat ulterior.

Dacă vreți vreodată să faceți îmbunătățiri în zona asta, vă sfătuiesc să alegeți înțelept.

Cu drag,
Dr Ana Cichirea”, a scris medicul pe rețelele de socizalizare, în dreptul unui colaj foto cu Feli Donose, în care se pot observa diferențele danturii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 aug 2023, 08:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience