Dana Budeanu, acuzată că a copiat de la designeri internaționali: „Ai apăsat butoane greșite”

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Cichirea, medic român în Belgia, o atacă pe Dana Budeanu, aducând probe foto ale unor creații vestimentare despre care spune că designerița le-ar fi copiat. 

Ana Cichirea, medic român în Belgia, a devenit virală în ultimele luni, după ce a ironizat persoanele care nu vor să poarte mască.
Acum, medicul iese la atac din nou, acuzând-o pe Dana Budeanu că a copiat unele creații vestimentare de la designeri internaționali. 

Mai mult, medicul îi critică Danei Budeanu și atitudinea pe care o are față de medici. 

 

Dragă  „copiatoare de stil”, 
Recunosc că am cumpărat și eu câteva cârpițe de la tine. Nu o să comentez calitatea lor...nu m-a obligat nimeni să cheltui bani la taraba ta. 
Îmi erai simpatică pe vremea când apăreai rar și vorbeai puțin. Apoi te-ai transformat ușor ușor în profesoară (vorba lui Chirilă) și mi-ai stârnit curiozități. M-am tot întrebat cine ești tu să jignești medicii și pe toți oamenii responsabili care poartă masca, indiferent de condiții, din luna martie pentru a-i proteja inclusiv pe cei ca tine? Cine ești tu să deschizi gura pe subiecte de medicină? Cine ești tu să-ți bați joc în repetate rânduri de cei care ti-ar salva viața oricând în caz de nevoie? Cine ești tu defapt măi Dănuța Guțilă? 
Eu nu cred ce spune Rizea despre tine. Nuuuuu...eu nu cred așa ceva. Eu sunt mai sceptică din fire și-mi place să-mi formez propriile opinii pe baza unor informații concrete, dovezi, nu din simple vorbe. Așa m-a educat pe mine școala medicală, să gândesc. Ghinion...dar ai apăsat butoane greșite. 
Pe tine la “Londăn, my home” ce te-au învățat ăia?  Așa ți s-a spus la școala de business că se construiește un brand? Așa ai învățat tu să faci bani la Royal Holloway? Copiind, mințind, cu șmechereală și combinații, bazându-te pe naivitatea publicului român și a clientului needucat? Ia spune-ne și nouă unde e publicată lucrarea ta de doctorat că nu o găsesc pe nicăieri și vreau să o citesc să aflu și eu mai mult despre UE. Nu o găsesc pentru că nu există. Dar subiectul ăsta îl vom detalia mai târziu. 
By dă way, Vauthier e mai ușor de cusut. La McQueen trebuie să mai exersezi puțin. La imaginație stai foarte prost, dar acum e prea târziu să mai faci ceva. 
În fine...kiep in taci mai diărrrrrr. 
Cu drag, 
  un om! ????
P.S. Oare mai găsești un loc și pentru mine la școala aia de stil? Nu vreau să stau mult, vreau doar să vă învăț cum se asortează și cum se poartă corect masca. Informațiile oferite de tine, cuvânt cu cuvânt din revista Vogue, nu mă interesează. Eu sunt greu de păcălit”, a scris medicul pe pagina ei de Facebook. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel