Micutzu, adevărul despre boala cu care se luptă de ani de zile: „E un truc. Exteriorul va modifica și interiorul”

Data publicării:

Micutzu, mai sincer ca niciodată, s-a lăsat „descusut” de secrete, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Micutzu, Cosmin Nedelcu pe numele său real, a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D, unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa. 

Cosmin Nedelcu, foarte apreciat comediant și pionier al podcastului autohton, este de 17 ani actor de stand-up comedy și un model în acest domeniu. Deține și un club unde pasionații genului pot fi ei înșiși pe scenă, dar și spectatori.

Micutzu revine din când în când la actorie, cu roluri în filme de scurt sau lung metraj. Este și unul dintre preferații agențiilor de publicitate, reclamele în care își face acesta apariția având o notă foarte personală.


Lupta cu depresia și trucul care îl ajută să își schimbe starea


În trecut, celebrul comediant a vorbit despre lupta sa cu depresia și despre zilele negre pe care le-a îndurat, din cauza stării sale. 

El spune că a descoperit un truc eficient, pe care îl folosește pentru a-și păcăli creierul, schimbându-și astfel starea.


„Nu o păcălesc, aia nu e o minciună. Chiar vorbeam și cu Mihai în podcast-ul pe care l-am făcut cu el, cu Bendeac, că asta am învățat-o în facultate, e un artificiu, dar nu e chiar o păcăleală, e un artificiu.

În momentul în care tu, din exterior, reușești să te modifici, exteriorul va modifica și interiorul. E un truc, efectiv. De exemplu, eu am făcut un exercițiu, în care stăteam în cerc și râdeam și începeam, dintr-un râs din ăsta potolit, până la un râs care, la început, părea foarte fals, dar un râs plin.

Dacă, la început, mi se părea ridicol, după aia, am observat că începeam să râdem pe bune, ba că îi vedeai pe ceilalți, ba că surprindeai la tine anumite chestii pe care nu știai că le ai și mi se pare un exercițiu foarte bun.

Bineînțeles, dacă nu îl faci cu tristețea aia, dacă nu ai în minte tristețea de „ eu râd, dar vai, sunt trist”. Nu, chiar să râzi pe bune”, a povestit Micutzu, în emisiunea de la Kanal D.


S-a apucat de sală ca să-și „potolească demonii”

Mai mult, comediantul spune că și sportul îl ajută foarte mult să scape de gândurile gri și că merge la sală ori de câte ori simte că starea sa de spirit se deteriorează.

„Când mă simt supărat, mă chinui până ajung la sală și, când ajung la sală și fac sport, după aia, nu mai sunt atât de supărat. Și soare și aer, foarte important”, a mai spus actorul.


A slăbit 60 de kilograme


Actorul a dus o luptă aprigă cu kilogramele în plus. Recent, el a postat pe rețelele de socializare 2 imagini, care îl înfățișează înainte și după ce a slăbit 60 de kilograme. 

„Cum ziceam anul trecut, proiect nou anul ăsta.
Abia acum am curajul să spun asta.
Imi e rușine, dar în poza stanga aveam 167,8. In dreapta 120. Au trecut 3 ani si ceva si niste muncă. Postarea asta nu e pentru oamenii aștia perfecți din unele comentarii, e pentru oamenii grași care au nevoie să ințeleagă că lucrurile se pot rezolva. Vă zic in curând cum o să putem să ne distrăm impreună.
Vă pupă fratele”, a scris Micutzu în dreptul imaginilor. 

Cum a reușit să scadă în greutate

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a mărturisit Micutzu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel