Micutzu a fost la un pas de moarte: „Era să mă înec la 6 ani. Mi-a rămas în cap”

Data publicării:
Micutzu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Micutzu, sursa foto Facebook

Micutzu a vorbit despre cele mai mari temeri ale sale. Cunoscutul comediant a fost la un pas de moarte în copilărie.

Cosmin Nedelcu, cunoscut cu numele de scenă „Micutzu”, a vorbit în cadrul podcastului lui Damian Drăghici despre cele mai mari temeri ale sale, dar și despre luptele cu depresia și anxietatea pe care le-a dus de ani de zile. 

Actorul spune despre el că este „un băiat din Focșani care aproape a realizat tot ceea ce și-a propus să facă” și mărturisește că s-a confruntat cu depresia și anxietatea.

Kilogramele în plus au fost o problemă majoră pentru comediant, care dezvăluie că ajunsese, la un moment dat, să cântărească nu mai puțin de 170 de kilograme. A reușit să slăbeascî 50 de kilograme. 

Doar mâncarea a scăpat de sub control. Băutura și iarba au fost ținute sub control. Dacă ai treabă, nu-ți permiți să vii beat sau prăjit. Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul: «Mănâncă, mă, să fii sănătos!»”, a mărturisit Micutzu în cadrul podcastului de pe YouTube.

 

Cele mai mari temeri ale actorului

 

Micutzu a fost la un pas de moarte în copilărie și a rămas cu o fobie de apă în urma acelui incident. 


 „Teama de apă, în afară de cea de moarte. Era să mă înec la 6 ani. Și mi-a rămas în cap. Evit, nu știu să înot. Am frică atunci când zboară avionul deasupra apei, mă panichez. Când zbor cu avionul, deasupra pământului, nu mi-e așa de teamă. Oricum, nu cred că e ceva după ce murim, cel mai probabil ne întoarcem în Univers, fiind praf de stele”, a povestit actorul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel