„Mi se pare incredibil”. Theo Rose, probleme neașteptate. Vedeta s-a confesat fanilor: „Mă simt epuizată”

Data publicării:

Theo Rose le-a povestit fanilor cu ce probleme se confruntă în ultima perioadă. 

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, artista le-a mărturisit că oboseala din ultima perioadă și-a spus cuvântul și nu se simte deloc bine. The Rose a precizat că nu știe ce să mai facă ca să poată să doarmă și să mănânce mai consesitent. 

Theo Rose: „Nu pot să dorm, nu pot să mănânc”

"Mi se pare incredibil cum se fiecare dată când ating pragul ăsta de oboseală, care nu cred că e maxim, cred că mai merge, mă simt epuizată. Dacă mi-ai întreba corpul ce are nevoie ca să fie somn ar zice somn. Eu nu am butonul ala, intra inauntru. Nu pot să dorm, nu pot să mănânc. Am ieșit să mă recreez, să mă plimb, să mă odihnesc, degeaba.", le-a povestit Theo Rose fanilor din mediul online.

Cum gestionează Theo Rose crizele de anxietate

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe față, cântăreața a devenit victima anxietății, și a avut nevoie chiar și de ajutorul specialiștilor. 

Recent, artista le-a vorbit fanilor pe rețelele de socializare despre atacurile de panică cu care se confruntă. Theo Rose a recunoscut că ea este singura vinovată de toate stările pe care le are și încearcă să facă haz de necaz. 

Theo Rose: „Se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate”

‘’La mine anxietatea, respectiv atacurile de panică care nu au întârziat să apară, au început să se manifeste în momentul în care am simțit că se pune foarte mare presiune pe min. Eu puneam presiunea asta pe mine într-un context cu niște oameni, cu cântat. Era o situație pe care eu o vedeam ca pe o mare oportunitate, așa mi-a fost și prezentată și eu atunci puneam foarte mare presiune pe mine ca oamenii de lângă mine să fie mulțumiți. Așa a început toată criza asta de anxietate la mine. Presiune a fost și din partea oamenilor, fără ca ei să intenționeze, sunt convinsă, dar eu așa am simțit, așa vă spun. Astfel s-a creat acest buton care e foarte ușor de apăsat. Se activează de fiecare dată când eu încep să mă stresez pentru ceva. O simt așa cum ia de la stomac și nu e bine. Dar de data asta pot să controlez, pentru că eu știu din ce cauză e, știu cum se manifestă și nu mă mai sperie. Frica asta nu se manifestă doar la nivel de gând, începe inima să îți bată accelerat, începi să respiri necontrolat, te strici la stomac, se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate. Atunci e foarte important să înveți să respiri’’, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Cum depășește Theo Rose crizele de anxietate

Artista a mărturisit că depășește crizele de anxietate cu ajutorul respirației controlate, așa cum a învățat-o psihoterapeutul. 

‘’Multe nopți la rând înainte să adorm, făceam exerciții de respirație așa cum mi-a arătat psihoterapeutul, ca să reușesc să mă calmez când am o criză de anxietate’’, a mai spus aceasta.

Citește și: Theo Rose a trăit experiențe paranormale: Există o legătură între lumile astea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel