Theo Rose a trăit experiențe paranormale: Există o legătură între lumile astea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose le-a povestit fanilor faptul că a trecut printr-o întâmplare paranormală, primind semne de la cineva care a murit.

Theo Rose este una dintre cele mai active vedete pe rețelele de socializare și îi place să vorbească cu fanii ei, ori de câte ori are posibilitatea. Recent, aceasta a răspuns la mai multe întrebări personale, printre care și dacă a avut vreodată de-a face cu o întâmplare paranormală.

„După ce a fost înmormântarea bunicii mele, atunci când am terminat cu pomana și cu masa care se dă după înmormântare, eram toți la ea în bucătărie, la ea acasă și stăteam toată familia și vorbeam.

La un moment dat a bătut de trei ori în geam și am ieșit în secunda aia eu pe ușă și nu era absolut nimeni, ceea ce m-a făcut să am convingerea că există o legătură între lumile astea. Cei de dincolo chiar ne pot trimite niște semne, ne pot contacta într-un fel sau altul ”, a dezvăluit Theo Rose, pe instastory.

Theo Rose a dezvăluit MOTIVUL pentru care nu a semnat cu casa de producție a lui Smiley

Deși acum este una dintre cele mai populare și îndrăgite artiste din România, Theo Rose nu a fost la fel de bine tratată de unele case de înregistrări, înainte să debuteze. Artista a povestit, într-un podcast, despre dorința de a semna, la început, cu cei de la Haha Production. Aceștia nu au tratat-o pe artistă așa cum și-ar fi dorit, fapt pentru care nu a mai revenit niciodată la ei.

"Mi s-a spus așa: "Dacă vii aici, la noi, un an de zile nu ai cum să lansezi nimic", după ce eu fiersesem că nu mai aveam ceva scos de mult timp. N-am cum să scot un an de zile, am zis ok, da, bine, măcar lucrez în timpul ăsta, câștig pe altă parte. Problema n-a fost atunci, problema a fost la final de tot. După ce m-am deschis, le-am zis sincer în ce perioadă mă aflu și ce simt eu, în legătură cu cariera mea și cu ce vreau eu să urmeze în continuare pentru mine și de ce m-am mai lovit înainte. Și când am ieșit afară, m-a bătut așa pe umeri și mi-a zis: "Te primim". Din start la mine s-a decuplat treaba. Păi cum mă primiți, că dacă m-ați chemat normal ar fi să zică "Da, hai să lucrăm", dar exprimarea a fost "Te primim" și am zis bine, hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit.", a declarat Theo Rose, în pdcastul Aproximativ Discuții cu Gojira.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel