Metodele Feng Shui prin care poți atrage sănătatea. Anca Dimancea: „Ele trebuie puse la vedere. Sectorul sănătății, longevității este...”

Data publicării:
Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews
Descriere foto: Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea a dezvăluit care sunt remediile ce te pot ajuta să-ți menții starea de sănătate perfectă, pe parcursul lunii august.

Anca Dimancea, specialist în horoscopul chinezesc, a dezvăluit care sunt remediile Feng Shui care te vor ajuta să ai parte de sănătate în luna august. Este vorba despre un ritual de 9 zile, spune specialista, care, deși a fost făcut și în anii trecuți, este diferit, de la an, la an. Mai mult, aceasta trage chiar și un semnal de alarmă cu privire la problemele de sănătate, pe care nu ar trebui să le amânăm și ar trebui chiar acum să luăm atitudine pentru a le pune capăt și a le rezolva. 

„Luna aceasta este o lună frumoasă, echilibrată și trebuie să ne îngrijim sănătatea acum, mai mult ca oricând. Dacă avem sănătate, le rezolvăm pe toate. Aș începe cu menționarea ritualului de 9 zile, cu bețe din Nepal. Avem remediul albastru cobalt, culoarea tămăduirii, a vindecării. Remediile se schimbă de la un an la altul, dar toate au același beneficiu.”, a declarat Anca Dimancea, potrivit wowbiz.

Citește și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna august. Zodiile care dau lovitura: „Au totul de partea lor”

Remediile care ajută la îmbunătățirea sănătății

Așadar, există anumite elemente Feng Shui care nu trebuie să lipsească din casa noastră, mai exact, din sectorul de Est al locuinței, atrage atenția Anca Dimancea. Dacă aceste lucruri sunt evitate, atunci specialista spune că, inevitabil, anumite probleme vor apărea, iar niciun membru din familie nu va fi scutit. De asemenea, trebuie să găsești un loc la vedere unde să le așezi, dar care să nu fie niciodată pe jos, continuă ea. 

„Ca remedii, țineți minte, nu pot fi din lemn, nu vă ajută. Pot fi doar din metal, care să nu ruginească. Ele trebuie puse la vedere. Nu au voie remediile să fie puse pe podea, trebuie să îi oferim respect. Tara verde reprezintă înlăturarea obstacolelor pe orice nivel, iar Tara albastră se referă strict la sănătate și la îmbunătățirea acesteia. Sectorul sănătății în casă este Estul, dacă acesta lipsește, toți membrii familiei or să aibă probleme cu sănătatea mai devreme sau mai târziu.

Mai bine aveți baia în est, decât să lipsească acest sector. Estul este sectorul sănătății, longevității și creșterii și dezvoltării în plan personal.”, a mai precizat Anca Dimancea.

Citește și: Metodele Feng Shui prin care poți atrage prosperitatea în casă. Marian Golea: „Cu acestea nu dai greș, e simplu”

Ce ne mai așteptă în luna august

Cât despre restul problemelor la care ne putem să ne așteptăm să apară pe timpul lunii august, acestea țin, predominant, de sol, anunță Anca Dimancea. Așadar, poate fi vorba despre anumite alunecări de teren sau despre o secetă, care ar putea afecta agricultorii, până la începutul toamnei.

„În august, luna de Oaie ar trebui să se mai așeze niște energii, să se mai calmeze pentru că avem de-a face cu elementul Pământ. Acest element este al oamenilor prietenoși, mai așezați, mai echilibrați. Deci, înseamnă stabilitate, dar și anumite probleme legate de sol, alunecări de teren, atunci când elementele nu sunt în echilibru. Din punct de vedere al aspectului climatic, vom mai asista la secetă, la aspecte mai accentuate. Nu va fi tumult în plan social foarte mare, nu ar trebui să iasă lume în stradă, nu ar trebui să fie o tensiune mocnită. În lunile de toamnă vom avea aceste aspecte. Patru zodii se pot îndrăgosti.”, a explicat aceasta, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel