Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna august. Zodiile care dau lovitura: „Au totul de partea lor”

Data publicării:
Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews
Descriere foto: Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea a prezentat zodiacul chinezesc pentru luna august.

 Anca Dimancea a dezvăluit horoscopul chinezesc pentru luna august, pentru toate semnele zodiacale.

„Avem de-a face cu elementul pământ, elementul oamenilor mai așezați, mai echilibrați. El vine sub formă de element ascuns, dar e prea puțin, deci îl dorim. Zodia Oii aparține elementului pământ. Luna vine cu stabilitate, dar și cu problemele legate de sol, alunecări de teren, poluarea solului, mișcări tectonice, atunci când elementele nu sunt în echilibru. Putem avea diferite probleme. Din punct de vedere climatic, apa poate să creeze probleme, inundații, dar și secetă și o să mai asistăm la aceste aspecte accentuate în această perioadă. Totuși, este o lună mai de echilibru și mai de dorit.”, a dezvăluit Anca Dimancea, în cadrul emisiunii Wownews.


Șobolan

Se teme uneori de luna Calului a și Oii, dar intră într-o lună superbă, pentru că au steaua prosperității. Nu au de ce să se teamă. Nu au doar prosperitate materială, ci se așează niște lucruri pe mai multe planuri. Pe de altă parte, zodia Oii le aduce bani, ei pot scoate niște bănuți dintr-o activitate pe care o fac ei în plus, vor fi mai creativi.

Bivol

Este o lună de respiro, chiar dacă este luna de dușman. Nu spun însă respiro total, dar au o stea mai bună. Vine steaua norocului divin, a inspirației, ei sunt mai vizibili, dar multă grijă celor care au probleme respiratorii, au astm sau sunt fumători. Pot avea o răceală, în cel mai bun caz, dar atenție și bivolilor care lucrează în construcție. Este pericol de accidentare.

Tigru

Ei împart energia cu Bivolul, dar reacționează diferit, sunt mai justițiari, mai independenți, își fac dreptate singuri. Vin zile puțin mai problematice pe 22 iulie, la orele 16-18 mai ales și noaptea între orele 24- 2 noaptea. Atenție și pe 3, 6 august, nu plecați la drum, pe 9 august, de asemenea, atenție și pe 15 august, atunci puteți pleca la drum, dar luați-vă la voi amuleta călătoriei. Atenție și aici la problemele respiratorii sau dermatologice.

Iepure

Am ajuns la ce așteptau ei, e luna cea mai bună din an, profitați cât mai mult. Acum se pot face mișcările de bază pe care vi le doreați. Se dezvoltă creativitatea. Îmbunătățiri pe plan financiar apar în octombrie, dar la tot ce aspiră pe plan profesional se îndeplinește. Vorbiți acum cu șefii. Răspunsul nu va veni neapărat luna aceasta, dar contează să inițiezi ceva. 

Dragon

Trebuie să aibă mare grijă la sănătate, au o stea a bolilor care se suprapune pe cea a certurilor. Luna le creează o tensiune, trebuie să aveți mare grijă în zilele de Câine, să nu întreprindeți acțiuni importante. Aveți grijă mare la sănătate, puteți avea toxiinfecții alimentare, niște sensibilizări, probleme din trecut, care pot reveni. Nu vă enervați, ele apar pe sistem nervos. 

Șarpe

Este o zodie mai tolerantă, diplomată, este o zodie a nervilor mocniți. Nu îi enervați foarte tare, nu îi cicăliți, mai ales dacă știți că nu suportă ceva, pentru că are și el steaua 2. Când apar aceste aspecte, ne certăm, ne putem și îmbolnăvi, atunci e bine să fim mai toleranți cu ei.

Cal

Poate să fie păgubit, chiar dacă e luna prietenului secret. Vor fi zile mai nefaste pentru el. Nu o duc char atât de rău. Se pot îndrăgosti sau își pot pierde relația, e bine ca ei să tacă, să nu stârnească niște pierderi sau supărări. Pot avea parte de mici pierderi financiare. Pot avea parte și ei de posibile accidentări, pentru cei care lucrează în domenii în care se folosește metalul, se lucrează cu utilaje. 

Oaie

E o lună foarte bună, vine cu prosperitate pentru restul anului. Contează mult cum își aștern luna aceasta, pot avea beneficii pe toate planurile. Nu sunt probleme deloc mari și acum poate acționa. Este o lună extraordinar de benefică din an pentru orice.

Maimuță

Beneficiază de steaua de multiplicare, acum poate să ceară mărire de salariu, să-și schimbe jobul, să înceapă o nouă relație sau să își rezolve niște probleme mai vechi în familie sau la locul de muncă. Acum e momentul să-și facă dreptate. Au totul de partea lor, este o lună echilibrată, care le aduce decizii corecte.

Cocoș

Au o lună nu prea bună. Au steaua 5 a dezastrelor, dar nu e puternică, din fericire. Țineți minte, ar trebui să mai purtați nuanțe de verde sau vernil și nuanțe de apă, pentru că e prea mult metal. S-ar putea să fie probleme din punct de vedere al sănătății.

Câine

E o lună bună, cu condiția să aveți foarte multă grijă în zilele de Dragon, se dublează problemele. Atenție la sistemul digestiv și, în rest, petreceți cât mai mult timp cu familia, persoana iubită. E perioada perfectă pentru căsătorie, petreceri.

Mistreț

Au succes în dragoste, la interviuri, sunteți mai creativi în această lună, este o lună foarte frumoasă, cea mai bună lună din an pentru ei. Dacă ați avut o problemă de sănătate,a cum este timpul să vă recuperați. Pentru cei cu examene și interviuri, succes. E o perioadă excepțională pentru căsătorie. Au parte de o echilibrare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel