Mercur intră în Pești pe 23 februarie. Care vor fi cele mai afectate zodii. Daniela Simulescu, noi previziuni

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Daniela Simulescu a vorbit despre viitoarele evenimente astrologice și despre cum ne pot ele afecta viața. 

Vineri, 23 februarie, Mercur intră în Pești, acest fenomen astrologic venind cu o serie de schimbări, cu lucruri confuze și situații care îți pot da bătăi de cap. Astfel, dacă în perioada următoare totul din jurul tău va deveni mai haotic și greu de înțeles, Daniela Simulescu, astrolog, spune că Mercur în Pești este responsabil.

„Când vorbim de Mercur, ne referim la vocea noastră, mintea, zona de comunicare, asta trebuie să avem în vedere prima dată. Mercur ne arată deciziile noastre din viața de zi cu zi. Când Mercur se duce în Pești, totul devine mult mai confuz, mai încurcat și destul de haotic, așa că m-am gândit să vă avertizez din timp, pentru a vă face o idee la ce să vă așteptați. (...) Atunci când ai un Mercur în Pești în harta natală vei găsi mult haos și vei căuta ordinea cu disperare, o să-ți dedici toată viața să organizezi, să ordonezi, să-ți pui viața la punct. Vine o perioadă în care mulți dintre noi vor dori să-și pună lucrurile în ordine. Apoi, când Mercur va intra în Berbec. avem nevoie de noutate, prospețime.

Dacă vă știți cu o problemă de sănătate, dacă știți că cineva din jurul vostru trece prin momente grele, trebuie să acceptați și voi, dar și să îi ajutați li pe ei să accepte, Mercur în Pești intră într-o perioadă de negare.”, spune astrologul Daniela Simulescu.

VEZI și: Ce culoare trebuie să porți, în funcție de semnul zodiacal. Andreea Dinca, astrolog: „Ea este nuanța banilor. Valabil pentru toată lumea”

Cele mai afectate zodii de acest tranzit

Chiar dacă poate fi o perioadă destul de încărcată emoțional și cu multe necunoscute, acesta este timpul potrivit, totodată, pentru a-ți da seama ce nu funcționează în viața ta și unde trebuie să intervii cu mici schimbări.

„Cu acest tranzit, este momentul potrivit să vă dați seama unde este haosul în viața voastră, unde este dezordine, unde sunt emoțiile care vă împiedică să mergeți mai departe. Mulți dintre voi s-ar putea să aveți revelații, descoperiri. Mercur în Pești e mereu în dilemă, ea nu există, e doar în capul nostru. Așa că la final de Februarie dacă tot ai amânat ceva, vin astrele și ne ajută până aici. Acest tranzit îi va afecta pe Gemeni, Fecioare, Săgetător și Pești.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Daniela Simulescu, horoscop 19 - 25 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Ce se întâmplă pe 8 martie

„Când Mercur se apropie de Neptun, pe 8 martie, putem să stăm de vorbă cu noi, să ne ascultăm puțin vocea interioară. Dacă sunteți scriitori, lucrați în astfel de domenii, perioada e foarte periculoasă în momentul în care vreți să vă apucați de un viciu, dar această conjuncție vă ajută să vă îmblânziți vocea interioară, să vă dați timp. Trebuie să aveți grijă de cine vă lăsați influențați. Mare grijă în  jurul datei de 8 martie, să nu credeți tot ce se scrie sau se vede.”, mai spune astrologul.

Vă invităm să urmăriți previziunile pe larg mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel