Ce culoare trebuie să porți, în funcție de semnul zodiacal. Andreea Dinca, astrolog: „Ea este nuanța banilor. Valabil pentru toată lumea”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: Freepik.com

 Andreea Dinca a dezvăluit cum trebuie să ne îmbrăcăm pentru a avea o viață pozitivă pe mai multe planuri. 

Andreea Dinca, astrolog, a fost invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de pe Pro TV, unde a dezvăluit ce culoare ar trebui să poarte fiecare semn zodiacal, pentru a atrage diferite energii pozitive, prosperitate și fericire în viața de zi cu zi. 

„Culoarea ne influențează, ne schimbă energia, suntem mai creativi, avem o stare emoțională mai bună dacă purtăm culoarea potrivită în funcție de zodie. Culorile ne influențează pe fiecare în parte și putem schimba cursul lucrurilor, să atragem abundență, iubire, pasiune”, a declarat Andreea Dinca în cadrul emisiunii Vorbește lumea de pe Pro TV.

Berbec
Avem culoarea roșie, el este îndrăzneț, are inițiativă, iar când poartă roșu are undă verde la tot ce-și dorește. Dacă este neliniștit, alb îl calmează, îl ajută. 


Taur
Pentru el verde, poate să-l liniștească și roz, iar dacă vrea mai multă abundență, aici e valabil pentru toată lumea, verde, indiferent, ea este culoarea banilor, activează viața, ne ajută să ne deschidem sufletul, să iubim. 

Citește și: Daniela Simulescu, horoscop 19 - 25 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Gemeni
Sunt veseli, cei mai optimiști, sunt deschiși să comunice despre toate și avem galben, care activează cheful de vorbă, veselie. Putem avea tot timpul și un obiect care să activeze acea culoare. Bleu, de asemenea.


Rac
Ei sunt foarte sensibili, sunt un semn de apă și ei au nevoie să se protejeze, aici pentru toată lumea, putem purta alb într-o zi de luni. Mai pot purta și argintiu, protejează de energiile negative. 


Leu
Ei sunt primul semn de putere, e vorba de auriu aici. Strălucire, magnetism, o energie extraordinară. Mai pot purta și portocaliu. Auriul conectează cu prosperitatea, belșugul. Când vorbim despre Leu, vorbim despre afirmare, încredere, asta se întâmplă când poartă ceva de aur. 

VEZI și: Mihai Voropchievici, horoscop pentru săptămâna 19 - 25 februarie. Zodia care are parte de reușite pe toate planurile: „Inclusiv financiar”


Fecioară
Avem albastru. La nivel general, dacă sunt probleme cu comunicarea, pot purta o eșarfă albastră sau ceva albastru. Îi pot impresiona pe cei din jur dacă poartă albastru în partea gâtului. 


Balanță
Vrea să caute echilibrul, armonia și ce poate fi mai potrivit decât roz? De asemenea, bleu, o Balanță în roz armonizează tensiunea în orice spațiu, indiferent de cât de multă tensiune ar fi. 


Săgetător
Purpuriu, adică toate nuanțele de mov, el este un vizionar, iar culoarea mov nu e accesibilă tuturor. Ei se simt foarte bine atunci când folosesc culoarea asta.

Capricorn
Avem gri și nuanțe pământii, crem, verde închis, culorile mai închise, mai serioase, chiar și cu negru rezonează destul de mult. 

Vărsător
Albastru marin și indigo, mov, violet, vor rezona mult cu ele.

Pești
Avem violet și dacă doriți să aveți o intuiție mai bună, să aveți ceva mov în dormitor și să purtați mov, pentru că intuiția va crește. Galben pal, lila, la fel, îi ajută să se calmeze, să fie mai relaxați și să se protejeze de energiile din jur.

Citește și: Marian Golea, horoscop chinezesc pentru 2024. Zodia care poate face lucruri mărețe



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel