Daniela Simulescu, horoscop 19 - 25 februarie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Daniela Simulescu, captură video Youtube
Descriere foto: Daniela Simulescu, captură video Youtube

Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

 

Berbec

Sunt două lucruri importante pe care trebuie să le știți. Conjuncția Venus - Marte din casa a 11-a e un nou început spre un proiect, fie el profesional sau personal. S-ar putea să ai parte de niște proiecte, poate întâlnești alte persoane, nu trebuie neapărat să-ți devină prieteni, dar poți să interacționezi. Puteți cunoaște și potențiali parteneri. S-ar putea să exagerați cu munca, dar nu vă construiește nimeni statuie, trebuie să vă relaxați, să aveți grijă de sănătate. 

 

Taur

S-ar putea ca în carieră să fie un război. Indiferent ce se întâmplă în carieră, viața vă pregătește pentru altceva. Trebuie să nu stați toată viața în același loc, trebuie să căutați, să ieșiți, aspectul de săptămâna viitoare e unul măreț, care vă poate face să ziceți că merit mai mult, dar nu aici și așa. 

 

Gemeni

Profesional, sunteți destul de bine aspectați. E rost de maturizare, de progres și de validarea capabilităților, dar nu trebuie să cereți validarea, trebuie ca voi să vă prezentați ca oameni capabili să se ocupă de proiecte importante, să coordoneze, să poate să facă mai mult. Puteți mai mult, fără să munciți mai mult. Trebuie să vă dați seama că se poate mai mult.

 

Rac

Sunteți îngrijorați pentru cei dragi, pierdeți resurse pe toate planurile, bani, timp, energie, căscați des, nu înțelegeți ce se întâmplă, nu vă mai înțelegeți cu oamenii din jur ca înainte, vi se pare că sunteți nedreptățiți. Configurația asta vă obligă să mai spuneți stop.

 

Leu

Pentru cei care au așteptat de ceva timp să aprindă focul pasiunii relației, asta e săptămâna, pentru cei care sunt siguri, este o săptămână foarte bună. Nu trebuie să grăbiți acum o relație, vă poate da lumea peste cap, dar e un foc de paie. Luna Plină vă afectează sectorul financiar. Dacă vreți un credit zilele astea, nu obțineți ceea ce vreți, întâlniți niște limitări.

 

Fecioară

Puteți să întâlniți oamenii potriviți care să vă ajute. Luna Plină chiar e în semnul vostru, grijă la sănătate. Veți trece printr-o multitudine de stări, sunteți nervoși, nerăbdători. Voi nu conștientizați ce stresați sunteți, nu aveți limite, trăiți pentru acel proiect de la serviciu, dar nu ajungeți nicăieri. Aveți grijă de sănătate.

 

Balanță

E rost de romantism pentru voi, de timp petrecut cu copiii, de discuții despre copii, e rost de creativitate. Trebuie să găsiți un obicei care să vă încânte, să aveți acea mulțumire sufletească. Vorbim de iubire, joacă, de bucuria aia de copil, aveți nevoie să faceți asta săptămâna viitoare. Nu așteptați să vină alții la voi ca să vă facă fericiți. 

 

Scorpion

E o săptămână bună pentru a vă găsi o casă, pentru a vă muta sau pentru a decora locuința, să vă creați un refugiu, aveți nevoie de un refugiu, un loc unde să vă încărcați, dacă veniți stresați, nervoși. Dacă sunt probleme în familie, discuții, ele pot fi rezolvate. Tendința de a evita tensiunile nu e sănătoasă, nu ajută la nimic. 

 

Săgetător

Vă plimbați, vorbiți, dar mai lăsați telefonul săptămâna viitoare, s-ar putea ca creierul vostru să nu se odihnească deloc pe timpul zilei. Vă recomand să citiți o carte, să vă plimbați și să discutați foarte mult cu oamenii. 

 

Capricorn

În locul vostru, m-aș ține bine de buzunare. Recomandarea mea este să vă cumpărați ceva frumos pentru voi, ceva de răsfăț. Poate mai sunt și reduceri, cumpărați-vă ceva, investiți în voi. E un moment foarte bun pentru învățare, puțină grijă la drumuri și la comunicare. 

 

Vărsător

Îmbrăcați-vă, machiați-vă, aveți nevoie pe priviri, fie că sunteți siguri sau într-o relație. Creați impresii, influențați. Dacă vă duceți la un interviu, cu cât sunteți mai plini de voi, cu atât mai bine. Dacă aveți nevoie de o negociere, la fel. Trebuie doar să vă prezentați și să acționați.

 

Pești

Soarele intră în semnul vostru, intră și Mercur în semnul vostru. Căpătați energie, chef de viață, de a lua decizii. Perioada poate veni cu închiderea unui capitol în viața voastră, poate fi vorba despre chestii simple sau serioase. Dacă altădată acest lucru vă necăjea, de data asta, s-ar putea să treceți din resemnare în acceptare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel