Melodia de la înmormântarea lui Matthew Perry are o poveste devastatoare: Cuvintele sfâșietoare ale actorului despre "Don't Give Up”

Data publicării:
Matthew Perry, captură video YouTube
Descriere foto: Matthew Perry, captură video YouTube

Matthew Perry a vorbit despre această melodie și ce a însemnat pentru el, cu puțin timp înainte de a muri.  Actorul își dorea ca această melodie să fie coloana sonoră a cărții sale. 

Matthew Perry a fost înmormântat sâmbătă în cadrul unei ceremonii intime, care a avut loc la Forest Lawn Memorial Park. 
La înmormântarea starului din Friends au participat familia și prietenii săi apropiați, care au izbucnit în lacrimi atunci când a fost interpretat cântecul funerar - care a avut un efect profund asupra lui Matthew însuși în ultimii ani de viață, potrivit HelloMagazine.

 

VEZI ȘI: Matthew Perry, îndrăgostit nebunește de Julia Roberts, a părăsit-o pentru că: "Nu am fost suficient”. Dezvăluirile actorului, cu puțin timp înainte să moară


Cei îndurerați au ascultat melodia lui Peter Gabriel din 1986, "Don't Give Up", cu participarea lui Kate Bush, care conține versurile: "Nu renunța, pentru că ai prieteni, nu renunța, nu ești singurul, nu renunța, nu ai de ce să-ți fie rușine, nu renunța, încă ne ai pe noi". 

Într-unul dintre ultimele sale interviuri înainte de moartea sa prematură, la vârsta de 54 de ani, Matthew a vorbit cu Tom Power la Hot Docs Ted Rogers Cinema din Toronto, la 22 noiembrie 2022,  despre acest cântec și despre motivul pentru care îi era aproape de inimă. 

În mod tragic, cu doar un an înainte de moartea sa, Matthew a fost întrebat de Tom care va fi coloana sonoră a cărții sale de memorii, Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. 



Fără să ezite, Matthew a răspuns: "'Don't Give Up'. Ascultă acest cântec când ajungi acasă, Peter Gabriel și Kate Bush. Nu știu dacă l-ai auzit, pentru că a fost cu mult timp în urmă, dar este frumos. 

"Ei spun 'Don't give up'. Adică, haide, cum să nu-mi placă asta? Videoclipul a fost cu doar ei doi îmbrățișându-se unul pe celălalt și camera de filmat s-a învârtit până când s-a terminat cântecul. A fost atât de mișto și mi-a plăcut asta. Când îmi semnez cartea [mea], întotdeauna pun acolo "Nu renunțați", pentru că nu ar trebui să renunți."

 

 


Cuvintele lui Matthew au fost întâmpinate cu aplauze din partea publicului. 

La înmormântarea actorului au fost prezenți și colegii săi din Friends - Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc și Courteney Cox. 

Grupul a rămas apropiat de-a lungul anilor, iar săptămâna trecută au făcut publică o declarație emoționantă în urma decesului prietenului și "fratelui" lor. Luni, declarația lor comună a fost publicată pentru People. 
 "Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie. Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum vom lua un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere insondabilă. "În timp, vom spune mai multe, când și cum vom putea", se arată în comunicatul transmis de colegii lui Matthew

"Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume." Familia lui Matthew a publicat, de asemenea, o declarație după decesul acestuia. 


Ei au spus duminică: "Avem inima frântă de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie în lume, atât ca actor, cât și ca prieten. Voi toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem revărsarea imensă de dragoste". 

Declarația a venit din partea mamei sale, Suzanne Perry, a tatălui său, John Bennett Perry, și a celor cinci frați vitregi ai săi din recăsătoririle părinților săi (aceștia s-au despărțit la mai puțin de un an după ce l-au avut pe Matthew în 1969). 



Warner Bros. a împărtășit reacția lor într-o declarație transmisă pentru HELLO! "Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry", a scris studioul. "Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. 

"Impactul geniului său comic a fost resimțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel