Matthew Perry, îndrăgostit nebunește de Julia Roberts, a părăsit-o pentru că: "Nu am fost suficient”. Dezvăluirile actorului, cu puțin timp înainte să moară

Data actualizării: | Data publicării:
Matthew Perry, Julia Roberts / captură video YouTube
Descriere foto: Matthew Perry, Julia Roberts / captură video YouTube

Matthew Perry și Julia Roberts au trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii '90 - și totul a început de la un fax.

"Undeva în lume, există un teanc de faxuri de aproximativ doi metri lungime - o curtare de doi metri, plină de poezii și zboruri de imaginație și două vedete uriașe care se îndrăgostesc unul de celălalt și se conectează într-un mod frumos și romantic", și-a amintit Perry în cartea sa de memorii din 2022, "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing".

Perry a reflectat asupra relației lor cu aproape un an înainte de moartea sa tragică. În autobiografia sa, el a dezvăluit că cei doi s-au întâlnit inițial când co-creatoarea "Friends", Marta Kauffman, l-a îndemnat să o curteze, deoarece actrița era interesată să apară în sitcomul de la NBC, potrivit New York Post

"S-a dovedit că Juliei i se oferise episodul de după Super Bowl din sezonul doi al meu și că ar fi acceptat să facă serialul doar dacă putea apărea în povestea mea", a scris el.

 

"M-am gândit mult la ce să spun pe bilet. Am vrut să sune profesionist, de la vedetă la vedetă. (Ei bine, de la vedetă la o vedetă mult mai mare.) Dar am vrut să fie și ceva puțin cochet acolo, pentru a se potrivi cu ceea ce spusese ea", a continuat el. "Încă sunt mândru de ceea ce am ales."

 

 


El a adăugat: "I-am trimis trei duzini de trandafiri roșii, iar pe felicitare scria: "Singurul lucru mai interesant decât perspectiva ca tu să participi la emisiune este că am în sfârșit o scuză pentru a-ți trimite flori. "


Reacția ei, însă, a fost puțin derutantă.


"Răspunsul ei a fost că, dacă îi explicam în mod adecvat fizica cuantică, ar fi fost de acord să participe la emisiune. Wow. În primul rând, sunt într-un schimb de replici cu femeia pentru care a fost inventat rujul, iar acum trebuie să mă apuc de cărți", s-a bucurat el.


După ce și-a îndeplinit sarcina - presărată cu câteva note metaforice - Julia Roberts a acceptat invitația.

 


"Nu numai că Julia a fost de acord să facă emisiunea, dar mi-a trimis și un cadou: covrigi - mulți, mulți covrigi. Sigur, de ce nu? Era Julia f - - - king Roberts", a precizat Perry. "La acea vreme, eu pluteam. Eram în centrul tuturor și nimic nu mă putea atinge. Flacăra albă și fierbinte era a mea - îmi tot treceam mâna prin ea, dar nu ardea încă; era centrul inert."


Povestea de dragoste în devenire a început cu o curtare de trei luni prin faxuri zilnice. Apoi treceau la convorbiri telefonice care durau mai mult de cinci ore.


"Nu era neobișnuit ca eu să citesc aceste faxuri de trei, patru, uneori de cinci ori, rânjind la hârtia aceea ca un fel de cretin. Era ca și cum ar fi fost pusă pe această planetă pentru a face lumea să zâmbească, iar acum, în special, pe mine. Rânjeam ca un puști de 15 ani la prima întâlnire", a scris Perry în memoriile sale. "Era clar că eram în zâmbet adânc".


Apoi, într-o zi de joi, Roberts l-a sunat și i-a spus că va fi la el acasă în acea sâmbătă.


"Cum de știa unde locuiesc?", s-a întrebat el. "Cu siguranță, la ora 14.00 în acea sâmbătă, s-a bătut la ușa mea. Respiră adânc, Matty. Când am deschis-o, acolo era ea, era o Julia Roberts zâmbitoare de partea cealaltă."


Perry a spus că s-a simțit ca "regele lumii" alături de Julia Roberts. Cu toate acestea, luptele sale personale cu dependența de droguri și alcool l-au împiedicat să continue relația lor.


"Să mă întâlnesc cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine", a recunoscut el. "Eram în permanență sigur că se va despărți de mine. De ce nu ar fi făcut-o? Nu eram suficient; nu puteam fi niciodată suficient; eram rupt, îndoit, neiubit. Așa că, în loc să înfrunt inevitabila agonie a pierderii ei, m-am despărțit de frumoasa și strălucitoarea Julia Roberts."

 


Perry, care a murit chiar în ziua în care Roberts a împlinit 56 de ani, s-a bucurat mai târziu că a văzut-o pe fosta sa câștigătoare a premiului Oscar pentru "Erin Brockovich" în 2001.


"Am fost incredibil de fericit pentru ea", a scris el. "În ceea ce mă privește, am fost doar recunoscător că am mai rezistat încă o zi."

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel