Matilda Pascal Cojocărița, secretul unui ten impecabil, la 64 de ani: „Mama a murit la 90 de ani și tot frumoasă era”

Data publicării:

Matilda Pascal Cojocărița este o adevărată lecție de eleganță și feminitate, la 64 de ani. Artista a dezvăluit care sunt secretele ei, pentru un ten luminos și tânăr. 


Matilda Pascal Cojocărița dezvăluie, cu modestie, că se bucură de o genă bună, moștenită de la mama ei. Deși nu este adepta saloanelor de înfrumusețare sau a procedurilor estetice, ea spune că din ritualul ei de îngrijire, demachierea este sfântă. Se demachează în fiecare seară și are grijă ca tenul ei să fie curat înainte de a merge la somn. 


„Nu știu dacă masca de față are mare influență la vârsta mea (râde). Merg pe jos pentru că sport în casă nu am timp să fac. Mereu îmi propun să-mi fac timp, dar drumurile nu mă lasă. Și fac ce face orice femeie, mă îngrijesc la timp. Nicio zi din viața mea nu m-am culcat fără să mă demachiez, indiferent de oră sau conjunctură. Și mai cred că de „vină” este și gena. Fără lipsă de modestie eu mă trag din niște părinți frumoși, dintr-un neam frumos”, a declarat Matilda Pascal Cojocărița pentru Unica. 

VEZI ȘI: Matilda Pascal Cojocărița, truc MINUNE pentru ten și păr. L-a învățat de la soțul ei: „Fac un amestec din...”

VEZI ȘI: Care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv Matilda Pascal Cojocărița. Are o regulă de aur

 


Ce părere are despre intervențiile estetice

Deși nu este contra operațiilor estetice, ea spune că nu ar apela la ele. Se bazează pe moștenirea genetică, dezvăluind că mama sa „a rămas frumoasă” până la vârsta de 90 de ani. 

„Nici pro, nici contra. Sunt de acord, îmi place să văd la alții, dar nu exagerat. Mi se pare normal să fie și fetele, și doamnele ba chiar și bărbații ‘ajustați’, dar la mine nu m-am gândit. Nu cred că o să fac vreo intervenție pentru că mama a fost o femeie frumoasă, a îmbătrânit frumos. A murit la 90 de ani și tot frumoasă era. Îmi doresc să fiu o bătrânică frumoasă”, a mai spus artista. 

 

Talentul care i-a adus titlul de Miss România în 1979

În 1979, Matilda Pascal Cojocărița era desemnată Miss România. Competiția arăta diferit la acea vreme, iar frumusețea nu era singurul criteriu decisiv. 


„ Pe vremea aceea primordială era munca. Dacă te uiți la titlul concursului era așa: muncă, tinerețe, frumusețe. Un om care muncește este frumos și sănătos la minte și la trup. Probele, pe vremea aceea, aveau legătură cu meseriile fiecăruia. Eu m-am dus cu cântatul, celalalte colege erau: operator chimist, profesoară, țesătoare, dansatoare. Fiecare dintre noi am venit cu talentul ei”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel