Care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv Matilda Pascal Cojocărița. Are o regulă de aur

Data publicării:
Matilda Pascal Cojocărița, sursa facebook
Descriere foto: Matilda Pascal Cojocărița, sursa facebook

Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit cum se menține în formă, dar și care sunt cele trei alimente la care a renunțat definitiv.

La 63 de ani, interpreta de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița, a dezvăluit care este secretul ei pentru a se menține în cea mai bună formă. Artista a mărturisit că are mare grijă la ce consumă, deoarece frumusețea exterioară este reflectată de cea interioară. Aceasta a precizat că a renunțat definitiv la trei alimente. Mai exact, Matilda Pascal Cojocărița a eliminat din alimentație  zaharul, carne roșie și făinoasele.

„Frumusețea nu ține doar de ceea ce se vede din afară, ci în primul rând trebuie să fii bine pe interior, ca să te simți bine și să arăți bine și pe exterior. Dacă ești liniștit și bine pe interior, arăți bine și pe exterior. Femeia este centrul atenției și cui nu îi place să fie admirată? Mai întâi cred că trebuie ca fiecare femeie să aibă mai multă încredere în ea și, mai ales, să se iubească pe sine. La pachet cu o alimentație adecvată și mai multă atenție dedicată îngrijirii personale, cred că orice femeie va arăta bine.

Nu mai consum zahăr de trei ani de zile. Evit dulciurile și gust foarte rar, doar când îmi este poftă de ceva. Am un tonus mai bun și mă simt mult mai bine. O bună perioadă nu am mai consumat carne roșie, ci doar de pasăre, de la țară. Și acum prefer mai mult peștele, o sursă excelentă de proteine. Prăjelile și făinoasele le evit și acum, nu sunt sănătoase pentru organismul nostru.„, a dezvăluit Matilda Pascal Cojocărița pentru click.ro

 

Și Irina Loghin a renunțat la carne

 

Artista de muzică populară a renunțat la carne de acum 50 de ani. În schimb, aceasta mănâncă pește, dar foarte rar. 


„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel