Masca pentru păr din maioneză de casă face minuni. Folosește-o și tu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Masca pentru păr făcută din maioneză de casă are efecte neașteptate.

Din cauza influențelor agresive ale mediului și a lipsei de nutrienți, părul și tenul suferă. De aceea, masca pentru păr, făcută din maioneză de casă, face minuni. Poate este greu de crezut, dar maioneza te va ajuta să ai un păr de invidiat.

Cu ajutorul măștilor naturale, făcute din produse pe care le ai în cămară și frigider, poți  păstra frumusețea și sănătatea pielii și a părului, dar și îmbunătăți starea lor. Trebuie doar să le alegi pe cele care corespund nevoilor tale și să le folosești cu regularitate. În doar câteva săptămâni, te vei putea bucura de rezultate fantastice. 

Nu uita că pentru a îmbunătăți efectul oricărei măști de păr, se recomandă să-ți înfășori părul într-un prosop și într-o folie alimentară pe durata tratamentului. Căldura favorizează o mai bună penetrare a substanțelor benefice în păr, ceea ce înseamnă că rezultatul va fi vizibil după prima procedură!

Mască pe bază de maioneză. După ce pregătești maioneza, întinde-o uniform pe toată lungimea părului, acordând atenție rădăcinilor. Poți folosi și maioneză gata preparată, din supermarket. Mască se lasă să acționeze timp de 15 minute, după care trebuie să-ți speli părul cu șampon și să-l clătești bine. 

Mască din bere și gălbenuș de ou pentru părul gras. Amestecă 100-150 ml de bere brună cu gălbenușul de ou. Aplică masca și înfășoară  părul într-o folie alimentară și un prosop. Lasă masca pe păr aproximativ 30 de minute. Clătește cu șampon și apă caldă. 

Important! Berea brună este potrivită doar pentru brunete. Blondele se pot trezi cu o nuanță  nedorită pe păr după această mască.

Mască pe bază de ulei de urzică sau brusture. Masează o cantitate mică de ulei pe scalp, apoi distribuie pe întreaga lungime a părului. Înfășoară părul în folie alimentară și apoi pune un prosop. Masca se lasă să acționeze cel puțin 60 de minute, apoi clătește cu  cu apă caldă și șampon. Clătirea trebuie repetată de mai multe ori, deoarece uleiurile se spală greu. Finalizează  tratamentul prin clătirea părului cu apă rece sau rece.

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel