Masajul facial, secretul pentru un ten tânăr și strălucitor. Îl poți face chiar acasă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Masajul facial îți întinerește pielea, dar are efect și asupra durerilor. Îl poți realiza chiar tu.

Masajul facial este un tratament care poate fi realizat de un profesionist sau îl poți face acasă, chiar tu. Masajul facial ajută la promovarea sănătăţii pielii în timp ce îţi relaxează muşchii feţei. Are un efect relaxant și de întinerire, ajutându-vă să arătați și să vă simțiți mai bine.

Tehnica implică stimularea punctelor de presiune pe față, gât și umeri. Puteți utiliza loțiuni, uleiuri sau balsamuri de curățare cu masaje faciale, precum și o rolă de față sau un instrument plat. Fie că vrei să foloseşti masajul facial doar pentru relaxare sau pentru a trata o anumită afecţiune, există o mulţime de tehnici de încercat.

Tipuri de masaj facial

Există mai multe tipuri diferite de masaj facial și tehnici pe care le puteți face pe cont propriu sau cu un profesionist.Tipurile de masaj facial includ:

- drenaj limfatic

- reflexoterapie

- remediere

- sinus

- relaxare

Tehnicile de masaj facial includ:

- ventuze

- pliere

- vibraţii

- atingere

Masajul facial, beneficii

Masajul facial are o serie de beneficii. În primul rând, induce o stare de bine, de relaxare. Apoi, potrivit specialiștilor acesta are efect anti-îmbătrânire, dar și medical, arată Healthline.

Masajul facial, efect anti-îmbătrânire şi riduri

Unul dintre principalele beneficii ale masajului facial este capacitatea sa de a îmbunătăți aspectul general al pielii. Un mic studiu din 2017 a examinat eficacitatea masajului facial care a inclus un dispozitiv de masaj stimulativ. Participanții au folosit un dispozitiv anti-îmbătrânire și cremă pe față și gât timp de 8 săptămâni.

Efectele cremei au fost îmbunătățite atunci când sunt utilizate cu masajul facial. Îmbunătățiri au fost observate și în ceea ce privește ridurile, pielea și textura acesteia.

Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel